-
Проблем с ПС-то
Здравейте,
От скоро ПС-то ми не работи както трябва т.е. при всяка игра която пусна независимо каква е тя (дори и с най ниски изисквания) ми накъсва за секунда през опреселено време. Интересно е че, когато ХДД-то чете тогава сече. Преинсталирах Вин ХП-то за кой ли път и пак същото. Не се сещам от какво може да е. Качих най-нови драйвери после тези с които съм купил ПС-то и пак.
Ако някои се сеща или има идеи моля да ми пише.
P4 2.4Mhz 533FBS
512 DDR 400Mhz Samsung
GF Ti4200
HDD Maxtor 30GB
-
Проблем с ПС-то
-
Проблем с ПС-то
А и Maxtor-ите в момента са много зле.
-
Проблем с ПС-то
Control panel/System/Advanced/Performance Settings/Advanced/Virtual memory – Change
задай "No paging file" и дефрагментирай диска.
Тествай с някоя игра и пиши пак.
-
Проблем с ПС-то
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Control panel/System/Advanced/Performance Settings/Advanced/Virtual memory – Change
<div align="right">Originally posted by kafka*-*10/01/2004*:* 11:11:16</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ти опитвал ли си това, което го съветваш да направи с paging file? Не е добра идея според мен, макар че човека си има 512 MB DDR RAM.
-
Проблем с ПС-то
Благодаря ви за идеите , ще пробвам и ще пиша дано стане нещо :))
DMA- е включено.
-
Проблем с ПС-то
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Control panel/System/Advanced/Performance Settings/Advanced/Virtual memory – Change
<div align="right">Originally posted by kafka*-*10/01/2004*:* 11:11:16</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ти опитвал ли си това, което го съветваш да направи с paging file? Не е добра идея според мен, макар че човека си има 512 MB DDR RAM.
<div align="right">Originally posted by Slero*-*10/01/2004*:* 11:41:59</div id="right">
Да дори качих около 150 марк03[:D][:D]
-
Проблем с ПС-то
на к'ви обороти ти е харда?не че има чак толкова голямо значение,но все пак.....АТА133,или е АТА100,или пък е SATA?и не на последно място-ползваш ли 80 пинов кабел?ако играеш игрите от CD и са на един кабел с харда също може да забави машината.от биоса има една настройка-IDE HDD block mode-трябва да е "Enabled",а и трябва да ти е на LBA харда-виж да не би нещо да си сменил без да искаш.Успех-машинката изглежда доста добре и е срамота да не работи като хората!
П.С. HGD не съм съгласен с теб ,че макстор са зле-аз съм с такъв и съм предоволен от работата му-страхотен трансфер,бързо бутване,а да не говорим че изобщо не се чува как работи!
-
Проблем с ПС-то
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
П.С. HGD не съм съгласен с теб ,че макстор са зле-аз съм с такъв и съм предоволен от работата му-страхотен трансфер,бързо бутване,а да не говорим че изобщо не се чува как работи!
<div align="right">Originally posted by shavo*-*10/01/2004*:* 18:23:03</div id="right">
Сигурно е нов тихо скърца тихо...[Oops!]
ПС.Ако кажеш че си чул и снега дето вали отвън.... ![Wow!]
-
Проблем с ПС-то
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
<div align="right">Originally posted by shavo*-*10/01/2004*:* 18:23:03</div id="right">
Сигурно е нов тихо скърца тихо...[Oops!]
ПС.Ако кажеш че си чул и снега дето вали отвън.... ![Wow!]
<div align="right">Originally posted by kafka*-*10/01/2004*:* 18:34:42</div id="right">
Абе пич нещо не ти схващам поста-ти знаеш ли какво искаш да кажеш изобщо?!?Ако "да" кажи и на нас и ние да сме информирани като теб,че ти май за някакъв специалист се имаш,а?
П.С.Айде да не ти казвам какви работи съм чул че ще ме изхвърлят от форума............
-
Проблем с ПС-то
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
П.С.Айде да не ти казвам какви работи съм чул че ще ме изхвърлят от форума............
<div align="right">Originally posted by shavo*-*10/01/2004*:* 19:00:24</div id="right">
Не ме кефят бе пич не ме кефят...:шумнички са
<hr noshade size="1">
"Глух умора няма"
-
Проблем с ПС-то
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
<div align="right">Originally posted by shavo*-*10/01/2004*:* 19:00:24</div id="right">
Не ме кефят бе пич не ме кефят...:шумнички са
<hr noshade size="1">
"Глух умора няма"
<div align="right">Originally posted by kafka*-*10/01/2004*:* 19:13:26</div id="right">
ами и аз имах навремето един 3.2гб и беше шумен-мисля че ти е време за ъпгрейт моето момче..........или пък си си взел кутия за 5 лв,скована в някое мазе и от там идва по-голяма част от шума?
айде ако ще пишеш нещо сериозно по темата пиши-ако не си трай!!!
човека има нужда от съвет все пак!