От скоро ПС-то ми не работи както трябва т.е. при всяка игра която пусна независимо каква е тя (дори и с най ниски изисквания) ми накъсва за секунда през опреселено време. Интересно е че, когато ХДД-то чете тогава сече. Преинсталирах Вин ХП-то за кой ли път и пак същото. Не се сещам от какво може да е. Качих най-нови драйвери после тези с които съм купил ПС-то и пак.
на к'ви обороти ти е харда?не че има чак толкова голямо значение,но все пак.....АТА133,или е АТА100,или пък е SATA?и не на последно място-ползваш ли 80 пинов кабел?ако играеш игрите от CD и са на един кабел с харда също може да забави машината.от биоса има една настройка-IDE HDD block mode-трябва да е "Enabled",а и трябва да ти е на LBA харда-виж да не би нещо да си сменил без да искаш.Успех-машинката изглежда доста добре и е срамота да не работи като хората!
П.С. HGD не съм съгласен с теб ,че макстор са зле-аз съм с такъв и съм предоволен от работата му-страхотен трансфер,бързо бутване,а да не говорим че изобщо не се чува как работи!
П.С. HGD не съм съгласен с теб ,че макстор са зле-аз съм с такъв и съм предоволен от работата му-страхотен трансфер,бързо бутване,а да не говорим че изобщо не се чува как работи!
<div align="right">Originally posted by shavo*-*10/01/2004*:* 18:23:03</div id="right">
<div align="right">Originally posted by shavo*-*10/01/2004*:* 18:23:03</div id="right">
Абе пич нещо не ти схващам поста-ти знаеш ли какво искаш да кажеш изобщо?!?Ако "да" кажи и на нас и ние да сме информирани като теб,че ти май за някакъв специалист се имаш,а?
П.С.Айде да не ти казвам какви работи съм чул че ще ме изхвърлят от форума............
ами и аз имах навремето един 3.2гб и беше шумен-мисля че ти е време за ъпгрейт моето момче..........или пък си си взел кутия за 5 лв,скована в някое мазе и от там идва по-голяма част от шума?
айде ако ще пишеш нещо сериозно по темата пиши-ако не си трай!!!