Хареса ми цената на този монитор и ме интересува дали става за нещо. Някои пробвал ли го е?? По добре ли е от това да си взема някои 21 инчов на старо за същите
пари! Видях един 21" Trinitron за около 190 долара 1600x1200 на 100Hz!
Хареса ми цената на този монитор и ме интересува дали става за нещо. Някои пробвал ли го е?? По добре ли е от това да си взема някои 21 инчов на старо за същите
пари! Видях един 21" Trinitron за около 190 долара 1600x1200 на 100Hz!
Аз питам за лични впечатления! Ревюто съм го прочел в него няма нищо конкретно....
Някой друг??
Никой ли неможе да ми помогне? Какво ще кажете за 21" на старо?
Не КТС. Пълна лотария е с този модел. Познавам двама с такива 19-ки и не ми се говори. Тоя тринитрон сигурно не е плосък. Най добре Flat 19-ka на старо. Примерно Compaq P910 e много добро решение.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Никой ли неможе да ми помогне? Какво ще кажете за 21" на старо?
<div align="right">Originally posted by the_unique*-*24/01/2004*:* 19:43:17</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
въпрос на бройка е
за мен това е по-добрия вариант
1600х1200@100hz - леле [] че супер си е - ако е за толкова пари и му е читав контраста, геометрията и другите неща - веднага бих го взел! []
Не съм решил още... Кажете някоя програма за тестване на монитори плс. Мерси за съвета за КТСто.... И на мен ми се стори прекалено хубаво за да е истина.... ще си търся нещо на старо.... Мерси и за съвета за Compaqa.... ще видя за какво става въпрос...
Във всяка фирма уважаваща себе си фирма има NOKIA тест. Аз имам още 3 програми, но те са 90% същите. Малко съвети: Пусни го на всички разделителни и то не на 85hz, а на възможно най-високите. На 85 може геометрията да е добре и да не диша ама като отидеш нагоре с херците да не му понася(важи и за фокус). Гледай за моаре, тъмни петна на чисто бял фон(нагорял луминофор), ФОКУС и разбира се за контраст. Просто гледай всичко много внимателно и то на всички разделителни.
Много добър 21' монитор които отвреме навреме се появава е Еizo fe930 с тръба на Hitachi- над 100 на 1600x1200 и е 150-160$. Става и Compaq p1100 с Philips тръба 107Khz 140-160$.
Моят съвет е - далеч от КТС. Това са евтини монитори, но след 3 месеца работа, изображението се разфокусира непоправимо. В никакъв случай не се набутвай с такъв. Статията в Комексгруп си е статия. Човека е тествал нов монитор - логично е да работи. Забележи, че е категоризиран като Добър. Може ли един свястен нов монитор да е Добър. Автора е подсказал. Ориентирай се или към друга марка или на старо.
Мерси за съветите ви за КТС и особено на toshe(montana) за предложените модели! Бихте ли могли да ми кажете дали някой от изброените 21" монитори е плосък?
Плоски 21" може да намериш само тринитрон за 240 до 270 $ или диамондтрон пак за толкова, но те се намират рядко. Има и 24" Sony за 290-310$