За 120GB MAXTOR 133/7200/8MB съм повече от сигурен че "щрака" поне да не ми е в компито разбирам. А 120GB SEAGATE /7200/SATA/8MB серьозно "щрака"!Правяя разлика със стария ми диск 40GB MAXTOR 133/7200/2MB .
П.С.След като ме изкараха наркоман....остана и да оглушея[}]
А има май и още една уловка, и то в ясно изразена полза на дисковете с 8мб кеш: Поинтересувал ли си се колко време им е гаранцията? Вероятно при 8те мб е с пъти повече отколкото при двата, което според мен е от съществено значение при хард дисковете, пък и ти гарантира, че диска не е рециклиран. 8МБ кеш е малко по - бърз, в момента имам 2 харда - един 8 и един 2 мб на компа си, но разликата не е чудовищна. По моему решението ти е по - скоро да си избереш марка диск, щото хитатчи поне в моите уши не звучи най добре.
За кафка: Кафка, братчед, единият от двата ми харда на компа е:120GB MAXTOR 133/7200/8MB. Не щрака. Позамисли се - или нещо чуваш неправилно или хардът ти има някакъв проблем. Доста безшумен е, мен ако питаш, е "похърква" лекичко при натоварване, ама според мен всички хардове го правят.