Имам Sony CRX210E1. До оня ден си работеше и изведнъж(Could not perform EndTrack). Значи записва до 100% у дава тази грешка. И от диска не става нищо. Някави идеи. С XP съм с неро6. смених ИДЕ кабела и не иска.
Преглед за печат
Имам Sony CRX210E1. До оня ден си работеше и изведнъж(Could not perform EndTrack). Значи записва до 100% у дава тази грешка. И от диска не става нищо. Някави идеи. С XP съм с неро6. смених ИДЕ кабела и не иска.
според мен проблема е софтурен
и според мен - случвало ми се е абсолютно същото само че на NEC
Добре де софтуерен проблем. Дайте акъл.
Пробвай да запишеш диск през Уиндоуса (той си има вграден софтуер за запис) или пробвай с друга версия на Неро.
тествай на друг компютър ако можеш - това е най сигурния тест.
отиваш при приятел с записвачката, инсталирате неро и тест
ако работи - знаеш - преинсталации..
аз бих ти препоръчал да спреш всички програми които не ти трябват да оставиш само софтуера за записвачката и system историите за най-сигурно изключи интернета и сканирай за гадини
като 4уя "сони" ми се изправят косите ..... май и моята бе6е същата и си праве6е квото изка ... ! сега съм с LG ! така 4е ако е гаранционна бягай в сервиза и ги притеснявай до дупка докато я подменят с нещо по-добро !
п.п. съмнявам се при4ината да е в софта както казват останалите
п.п.п. а за твое успокоение ДАНО БЪРКАМ [Oops!]
какво против Сони имаш, само не мога да разбера.
Относно проблема, мисля и аз че е най-добре да се занесе при някои друг и да се види там
имам sony crx140e - един път и при мен стана така - и май нещо от windows-а беше...
И аз имам Сони и при мен го прави вече почти постоянно като и дам диск, който не е нов и празен. Преинсталирал съм. Явно просто Сони са дръвца записвачки. Имам гаранция уж, но се оказа, че като съм свалял записвачката от компютъра, съм й изтъркал гаранционната лепенка и сега нямам гаранция :)))))).
Опитай със софтуера, ама не храни големи надежди..... Ще стабилизира... временно.
Кажи си версията на нерото. Имаше една бъгава която след известно време работа се скапваше.
Моята е 6.0. Repair-вал съм я.....
Пробвай nero 6.3.0.0 или nero 6.3.0.2+новия firmware 2YS2-http://www.sony.com.au/objects/downl...RX210_2ys2.exe