Имам Sony CRX210E1. До оня ден си работеше и изведнъж(Could not perform EndTrack). Значи записва до 100% у дава тази грешка. И от диска не става нищо. Някави идеи. С XP съм с неро6. смених ИДЕ кабела и не иска.
Имам Sony CRX210E1. До оня ден си работеше и изведнъж(Could not perform EndTrack). Значи записва до 100% у дава тази грешка. И от диска не става нищо. Някави идеи. С XP съм с неро6. смених ИДЕ кабела и не иска.
и според мен - случвало ми се е абсолютно същото само че на NEC
Пробвай да запишеш диск през Уиндоуса (той си има вграден софтуер за запис) или пробвай с друга версия на Неро.
тествай на друг компютър ако можеш - това е най сигурния тест.
отиваш при приятел с записвачката, инсталирате неро и тест
ако работи - знаеш - преинсталации..
аз бих ти препоръчал да спреш всички програми които не ти трябват да оставиш само софтуера за записвачката и system историите за най-сигурно изключи интернета и сканирай за гадини
като 4уя "сони" ми се изправят косите ..... май и моята бе6е същата и си праве6е квото изка ... ! сега съм с LG ! така 4е ако е гаранционна бягай в сервиза и ги притеснявай до дупка докато я подменят с нещо по-добро !
п.п. съмнявам се при4ината да е в софта както казват останалите
п.п.п. а за твое успокоение ДАНО БЪРКАМ [Oops!]
какво против Сони имаш, само не мога да разбера.
Относно проблема, мисля и аз че е най-добре да се занесе при някои друг и да се види там
имам sony crx140e - един път и при мен стана така - и май нещо от windows-а беше...
И аз имам Сони и при мен го прави вече почти постоянно като и дам диск, който не е нов и празен. Преинсталирал съм. Явно просто Сони са дръвца записвачки. Имам гаранция уж, но се оказа, че като съм свалял записвачката от компютъра, съм й изтъркал гаранционната лепенка и сега нямам гаранция )))).
Опитай със софтуера, ама не храни големи надежди..... Ще стабилизира... временно.
Кажи си версията на нерото. Имаше една бъгава която след известно време работа се скапваше.
Пробвай nero 6.3.0.0 или nero 6.3.0.2+новия firmware 2YS2-http://www.sony.com.au/objects/downl...RX210_2ys2.exe