Здравейте.
Искам да си взема нов твърд диск 120GB, но имам Compaq с чипсет 440LX ,дъното ще можели да го подържа.
Здравейте.
Искам да си взема нов твърд диск 120GB, но имам Compaq с чипсет 440LX ,дъното ще можели да го подържа.
1. Изтегляш най-новият биос.
2. Диска сам на кабела
3. Пробваш диска
а) Ако не забива, но не се вижда целия в биоса(ако виждаш 112-117ГБ значи е целия) - ползвай Disk Manager.
б) Ако забива - няма решение
С най новия update на bios не би трябвало да имаш проблем, ако не се лужа LX серията държеше до 127ГБ
Up-date na Bios-a i za po-sigurno si zanesi kompa vuv firmata ot koyto shte vzimash hard-a za da ne se nalozhi da si kupuvash novo duno za da ti zahape hard-a!
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, LX - не познава даже 40 ГБ, камо ли 120
това с биоса е добра идея , но няма да помогне -вече имам този опит - начина ще стане като форматираш 120 ГБ някъде , раздели го поне на 2 части, остави си стария хард - зашото само той ще ти зареди Win9x, /XP
след като си форматираш 120 ГБ хард - го закачаш , и НЕ ГО ЗАСИЧАЙ В БИОС - няма смисъл - даваш че нямаш втори хард в биос , и даваш нататък - но пак ти казвам запаси си малкия хард - след като той зареди Windows - Win98SE - ще познае харда ти , но само ако е форматиран
ако нещо съм те объркал с тия фрази ( за което съм сигурен ) ми кликни на ICQ ok
Да и аз съм на мнение че няма да тръгне!!!
Това е се едно да купя на баба си зимни кънки!!!