Здравейте! Искам съвет! Търся си принтер за домашно ползване/ предпочитам да е 3 в 1/ Честно казано изобщо не разбирам от принтери, защото до сега съм ползвала матричен. Лимита ми е до 250лв.Кое е най-доброто което мога да си купя за тези пари
Здравейте! Искам съвет! Търся си принтер за домашно ползване/ предпочитам да е 3 в 1/ Честно казано изобщо не разбирам от принтери, защото до сега съм ползвала матричен. Лимита ми е до 250лв.Кое е най-доброто което мога да си купя за тези пари
Аз си взех HP F4180, като принтер е супер обаче скенера му е трагичен.Поне е120-130 лева някъде.
Не правя реклама, аз съм с първия, доволен съм, евтини консумативи (отделни мастилници!):
1. Epson DX4450 Print/Copy/Scan, 5760x1440 - 99 лв.;
2. Epson DX7450, Print/Copy/Scan, 5760x1440 - 139 лв.
Разгледай и тази оферта - CANON MX-310 AL-IN-ONE FAX ADF. Излиза около 231 лв.
Аз съм с Canon PIXMA MP450 (3 в 1) вече две години , Що нещо съм сканирал , що нещо съм принтирал , що снимки съм принтирал.
Евтини консумативи , добро сканиране , добро принтиране . Ся гледам че новия модел е MP460 , а и е по-евтин
XEROX WC 3119 - 280лв. Но е лазерен, които като консумативи е най-евтино. Мастиленоструйните, лично за мен са малко пирамида с тези консумативи. Този е черно бял, не те знам дали искаш цветен. Лошото му е, че няма ADF. т.е. не може да си остави 20 листа ида ти ги копира сам, но ако искаш тази екстра вече цената му е към 400лв.
значи лично аз бих те посъветвал да си купиш - Canon мултифинкционално у-во или HP мултифинкционално у-во , за около 100-150 лв. Гледах подобни в техномаркет и в стемо -
Canon PIXMA MP210 , Canon PIXMA MX300, HP Deskjet F4180, HP Deskjet F4280 - Ink Jet all in one
Canon i-SENSYS MF4010,HP LaserJet M1120 MFP - laserJet all in one
А как са цените на консумативите?Първоначално публикувано от panevdd
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09036718
поне няма да се налага да кихаш по 120 лв за оригинални мастилници комплект ( PIXMA MP-500 ) или средно 25лв за 8мл касети дето не стигат за нищо или да си скъсиш живота от натискане на ОК ако решиш да ползваш наливни такива. Ако не се налага непременно печат в цвят - подобно устройство е правилния избор.
Цени от BGPrinter.com и от Most Computers - CANON CL-41, CANON CL-51, CANON PG-40 и CANON PG-50.Първоначално публикувано от sabidra