Искам да си купя нова мишка. Коя според вас е най-добре: BTC M830, Logitech Optical Wheel Mouse или Microsoft Optical IntelliWheel Mouse?
И трите са с три нутона + скрол. Microsoft не са ли най-добрите?
Искам да си купя нова мишка. Коя според вас е най-добре: BTC M830, Logitech Optical Wheel Mouse или Microsoft Optical IntelliWheel Mouse?
И трите са с три нутона + скрол. Microsoft не са ли най-добрите?
tiq ustroistwa sa tolkowa prosti che sichko e vypros na vkus, zena, udobstwo i vynshen vid. Izbirai na cwqt
az zalagam na Microsoft Optical IntelliWheel Mouse 5 butt. - po-malko dopalnitelni driveri, dobra optika, dowolen sam. Logitech mishki syshto sam wijdal dosta dobri, ama dosta... wij kak se dwiji po razlichni powarhnosti, kak straka, ergonomiq.
na MS im e kofti che imat slab kachestven kontrol qwno. mishkata 1 model nali, pak scrola im se warti absolutno razlichno - na ednite plawno i meko, drugite kato zabchatka!
samo tova moje da razwali cqloto udovolstvie ot mishkata.
s klawiaturite na MS e syshtoto - modelite sa dobri, no kachestvoto PONQKOGA zle - kofti
6to se otnasq do mi6leta, ve4e treto si vzemam na firmata A4Tech i sum mnogo dovolen. V momenta sum s tazi: http://www.a4tech.com/a4techenglish/wop-35.htm
Ako ti xaresva vzemai do momenta oplakvaniq nqmam[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Bat Rambo
6to se otnasq do mi6leta, ve4e treto si vzemam na firmata A4Tech i sum mnogo dovolen. V momenta sum s tazi: http://www.a4tech.com/a4techenglish/wop-35.htm
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Izvinqvai 4e 6te trqbva da naranq krehkata ti psihika :P no imah takava mi6ka - i izvinenie ama tova e nai golemiq bokluk na zemqta. Super neudobna - strani4nite butoni se natiskat po nevnimanie, a DA NE KOMENTIRAM FAKTA 4E S TOVA NE6TO NE MOJE DA SE IGRAE IZOB6TO
po procelist wop35 struva 11$ , za 17$ moje da se vzeme Intellimouse Optical - razlikata e ogromna - butonite sa sa6tiq broi, kato mahnem izli6niq scroll na wop-a. SUper precizna, i kursora ne se gubi pri rqzko dvijenie..
ta za mi6kite - ako ima6 kinti si vzemi Logitech MX500, ili Dual Optical, a ako si po zle davai Microsoft - ne 4e sa po zle mi6kite... li4no az sam s Intellimouse i nemam problemi
Logitech Cordless Wheel Mouse - няма как да не ви хареса отсъствието на кабел ) (като си я взех мислех че ще сменям батерии всяка седмица, но те издържат вече повече от 6 месеца яка употреба)
ideqta za cordless i mene mnogo me blazni.
sled tolkowa godini samo jici loso mi stava kato pogledna zad komputera
LordOfEvil, tova dali 6te natisne6 nqkoi ot strani4nite bytoni bez da iska6 spored men zavisi ot 4oveka i na4ina po koito toi zaxva6ta mi6kata. Imenno zatova ima mi6ki s nai-razli4ni formi, za da moje 4ovek sam da preceni koq forma bi bila nai ydobna za nego - XORA VSQKAKVI!
Vij tova za kyrsora ne go znaex i sled kato go probvax naistina e taka[:-ashamed]
PS: "Разни хора, разни идеали"
ni6to - ne si edinstveniq precakan - nali ti kazah 4e i az imah takava
mnogo skapi wirelessa - makar 4e ima i nelo6i izpalneniq - MX700 naprimer
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by LordOfEvil
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Bat Rambo
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Izvinqvai 4e 6te trqbva da naranq krehkata ti psihika :P no imah takava mi6ka - i izvinenie ama tova e nai golemiq bokluk na zemqta. Super neudobna - strani4nite butoni se natiskat po nevnimanie, a DA NE KOMENTIRAM FAKTA 4E S TOVA NE6TO NE MOJE DA SE IGRAE IZOB6TO
po procelist wop35 struva 11$ , za 17$ moje da se vzeme Intellimouse Optical - razlikata e ogromna - butonite sa sa6tiq broi, kato mahnem izli6niq scroll na wop-a. SUper precizna, i kursora ne se gubi pri rqzko dvijenie..
ta za mi6kite - ako ima6 kinti si vzemi Logitech MX500, ili Dual Optical, a ako si po zle davai Microsoft - ne 4e sa po zle mi6kite... li4no az sam s Intellimouse i nemam problemi
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Къде видя Intellimouse Optical за 17$.
moje da e widql ne Intellimouse optical a samo optical - s 3te butona
tezi neshto mi se struwat mnogo darweni na forma
pentagod - razlika vav formata taka ili ina4e nqma - mi6kata si e udobna i za levaci
intelli-to ima 2 butona otgore i senzora e 6000Hz za razlika ot obiknoveninq optical
abe hora kakvo pishete gluposti w obshti liniii.)))
Nai dobroto neshto e optichniq track-ball na Microsoft blizo 35 $ e no e super kachestwen. Idealen za igri i programi iziskwashti preciznost na pokazaleca. Kazwal sum go i pak shte kaja. Mishkite sa za laici. E cenata e malko po solena no si zaslujava. Az moq go imam ot blizo 6 godini i samo wednaz sum mu smenil butonchetata (vytre w korpusa plastinkite) i e neizwestna marka. Togawa nqmashe predlagane osobeno.)
Sega si tyrsq spomenatiq po gore model na Microsoft zashtoto go izpusnah poradi nedostig na finansovi sredstwa. Kakvo da prawim viweem w bedna strana kudeto powecheto sme bedni ama si mislim ponqkoga che sme dobre kogato imame malko poweche ot suseda. (ne viziram sebe si)
F-15E - priznavam - oba4e ti se izcepi mnogo qko
no probval li si da igrae6 s trackball? i s invert mouse - NO 10X!