Реших аз да пробвам, че било по евтино да ти я заредят. Отнесох я... изръсих се 10 кинта, дадоха ми я с едно тиксо, махнах го изчистих я сложих я и т.н. Изпечата няколко страници, след което с принтера не съм работил около 2-3 седмици (само седи в мрежата включен... даже от време на време, иначе не съм го пускал хич). Та пускам го аз днеска... пускам си документа и... ИЗНЕНАДААА ! Изкара една страница тук таме с мастило (както става като е празна), "избърса се" в листа и като пуснах още една страница и малкото мастило дето илизаше спря... в момента изкарва бели стараници... и незнайно как няколко пъти почна да симулира черно от цветната глава... А главата си "плацика" дърнка си топченцето, иначе не пуска. Проверих внимателно - не съм прекъснал нищо по пистите на главата, принтера си я разпознава вярно сложена... но просто черното не излиза...
Да са и изгърмяли кристалите ??? Не вярвам... но все пак. Да е свършило мастилото [:0][:0][:0] ... ? Или пък ако се е запушила какво да я правя, щото ми я пълниха познати и кофти става.
P.S. Правилно казват хората. Купи си нова да ти е мирна главата !