imam tuka edna toshiba notebook sus geforce2 go
ta moga li da go over-na i s kakwo, to ne che mnogo se puskat igri na nego ama za sporta (puk i e w garanzija :-)
ta moga li da go over-na i s kakwo, to ne che mnogo se puskat igri na nego ama za sporta (puk i e w garanzija :-)
He - he, abe ti druga rabota nqmash li si be ))
Kato pitash dai pone nqkvi danni drugi.
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Пробвай с PowerStrip, мисля че го поддържа.......
Само ти се чудя за чий ти требе да о/с видеото на лапад.......
<-- AMD Inside -->
EPoX 8K3A, AXP 1920MHz 10x192MHz + Watercooling, 128MB DDR333 KingMAX333, ATi RADEON8500 128MB DVI 300@255, 40GB Seagate BIV + 40GB Maxtor D540X, ASUS 16x DVD, Enlight EN-7237 Case + 400W Enlight PSU, 17" ReliSYS FLAT
e huboo de
iskah samo da ja probwam taja karta shtoto chetoh w ixbt che sa na skorosta na tnt2
ta powerstripa-jasno ama neshto drugo kat direktno za geforce2 go dali ima mi beshe pitaneto
Sled kato si reshil da probvash OC bih ti preporachal RivaTuner- mnogo e dobra i bi trjabvalo da poddarja i tvojeto video...
Хе-хе. Като прочетох заглавието на темата и се сетих за един стар лаф:
Начинаещ юзър пита опитен програмист:
- Абе може ли да се направи...
- Да, може, но ти не можеш!