imam dano ECS K7S5A i si flashnah biosa
sega go o\c do 150\150
kazaha mi che vredi no ne i na kakvo
ako niakoi mi kaje kakvo moje da izgori ili neshto takova neka mi kaje
10x predvaritelno
imam dano ECS K7S5A i si flashnah biosa
sega go o\c do 150\150
kazaha mi che vredi no ne i na kakvo
ako niakoi mi kaje kakvo moje da izgori ili neshto takova neka mi kaje
10x predvaritelno
Освен да си гледаш температурите на процесора и чипсета друго незнам. За това дъно чипсета не трябва да минава 35 градуса, тогава почват проблемите. A и е доста капризно към захранвания, но щом върви на 150 значи нямаш този проблем []
Виж тук за повече информация: http://ocworkbench.com/ecs/
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by PROKOBA
Освен да си гледаш температурите на процесора и чипсета друго незнам. За това дъно чипсета не трябва да минава 35 градуса, тогава почват проблемите. A и е доста капризно към захранвания, но щом върви на 150 значи нямаш този проблем []
Виж тук за повече информация: http://ocworkbench.com/ecs/
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
kazaha mi che moje da mo izgori harda zashtoto niamam pci delitel a 150 ne bilo kratno na 33 i niakakvi eitakiva
puk az sam malko "bos" po tazi tema i zatova pitam
da ne ostana bez hard
Mi Delis 150/4 i polu4avas 4estotata na PCI shinata. Respektivno kolkoto pove4e e tja nad normalnite 33Mhz tolkova po goljama e opasnostta da se polu4i "zase4ka" s Harda ti(4e i drugi komponenti). AGP Shinata standartno e 66 - 133/2 ili 100*2/3 pri tvoja slu4ai tja e 75Mhz.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Mitko744
Mi Delis 150/4 i polu4avas 4estotata na PCI shinata. Respektivno kolkoto pove4e e tja nad normalnite 33Mhz tolkova po goljama e opasnostta da se polu4i "zase4ka" s Harda ti(4e i drugi komponenti). AGP Shinata standartno e 66 - 133/2 ili 100*2/3 pri tvoja slu4ai tja e 75Mhz.
kakvo moje da stane i koga
sled kolko vreme se vijda rezultata
ili vednaga si izgaria
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by PROKOBA
На 166 шина не тръгна ли? Не е много от 150 до 166
ne nemoja
sigorno zaradi rama
И случайно ако тръгне на 166МХз ФСБ да не би да се включи 1/5 делителя))))
Само не ми казваите че това дъно поддържа 166ФСБ
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by CRASHOVERRIDE
Гледай PCI шината ти да не минава 40-41МХз и няма да има проблеми
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">a na 150
kolko e
neznam kak da go smetna
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by XM6002B
150/4=37,5 []
>
zashto go delish na 4 ????
Dobre de - umnoji go po 1/4 [] 1/4 e deliteljat za chestoti ot 133 do 165, na 166FSB se vklujchva delitel 1/5 - ako go ima danoto, che dori i po-rano. Pri tvoeto ne znam kak e. Pri njakoi KT333, pri KT333CF i KT400 go ima tuj zhivotno - 1/5 delitel i mojesh da pusnesh FSB >166 spokojno (33MHz PCI shina i 66 - AGP).
>