digam mu 6inata i ne mi tragva kompa a voltaja nz na kolko da go napraia i go ostaviam na auto
digam mu 6inata i ne mi tragva kompa a voltaja nz na kolko da go napraia i go ostaviam na auto
Ами дигни волтажа с най-малката стъпка и пробвай. Ако не стане дигаш с още една и т.н.
П.П. Като искаш съвет да беше дал повече информация за компютъра !!!
>
dano 7VAX
proceossor 1700+
kva informacia pove4e??
Всичко, всичко........
памет, захранване, охлаждане на процесора и т.н. и т.н.
7VAX mislia 4e e rev. 1.1 ama moje da e 1.0 ne sam siguren
1700+ thoroubred
2x256 [333mhz] PQI
video GF4 mx 440 64ddr tv / cable
fan titan [edin takav kato srebaren nz to4no modela] darji mi 38-39 gradusa bez overclock
zahranvane 350W
mnogo 6i sam blagodaren ako niakoi mi kaji kva e razlikata mejdu
7VAX rev 1.0 i rev 1.1
kakto i kakva e razlikata mejdu zelen i kafiav processor
[8D][8D][8D][8D][8D][8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">mnogo 6i sam blagodaren ako niakoi mi kaji kva e razlikata mejdu
7VAX rev 1.0 i rev 1.1
kakto i kakva e razlikata mejdu zelen i kafiav processor
[8D][8D][8D][8D][8D][8D]
<div align="right">оргинално мнение на rub</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Между 1.0 и 1.1 не е чак толкоз интересна, колкото между 1.1 и 1.2 - при 1.2 вече няма възможност за ръчно избиране на 166FSB...
Между зелен и кафяв - ами уж кафявите се клокват малко повече, ама не е на 100% доказано.
По твоя въпрос - чрез Ctrl+F1 в главното меню на BIOS-а си изкарай Advanced Chipset Features меню-то и от там задай 2.5-3-6-3 настройки на паметта. После можеш да пробваш дори на 166FSB да пуснеш процесора.
Между другото кога си ко купувал тоя 1700+?
ami kam ianuari fevruari
siguren sam 4e e thoroubred
2.5 tui e latency na pameta
ami tes 3-6-3 te kade triabva da gi napraia samo 2.5 znam koe e
<font color="red">Мod. edit Кайсо
Използвай функцията "edit", не пиши по два поста един след друг.
Освен това, след като си си пуснал тема, не е нужно да затрупваш и темте на останалите с проблема си!</font id="red">
ctrl+f1 ги натискаш в главното меню на BIOS-a ти. И ти си появяват Advanced Chipset Features както каза Mollov и си нагласяваш таймингите на паметта и тн
e dobre ama koe i na kolko da go napraia pameta mi e
2x256 [333mhz] PQI