XA! Mollov, gledam v signaturata - ve4e si slojil P4-to. Kak e 3dMark-a, Mnogo mi e liubopitno :P Teq serioznite cifri vinagi sa me vpe4atlqvali, puk i ne znam kolko e rekorda v BG, ako ima takova ne6to...
Happy OCing!!!
XA! Mollov, gledam v signaturata - ve4e si slojil P4-to. Kak e 3dMark-a, Mnogo mi e liubopitno :P Teq serioznite cifri vinagi sa me vpe4atlqvali, puk i ne znam kolko e rekorda v BG, ako ima takova ne6to...
Happy OCing!!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Aide we pi4ove!!! Nqma li nqkoy da mi preporu4a svestno zahranvane???
Mollov, ako ne dade6 savet, kaji pone kakvo misli6 za JNC 450W.
<div align="right">оргинално мнение на TeXHo MaHuaK</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами в SUNNY има 350W Deluxe - наистина свястно захранване за около 30$ + ДДС....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">XA! Mollov, gledam v signaturata - ve4e si slojil P4-to. Kak e 3dMark-a, Mnogo mi e liubopitno :P Teq serioznite cifri vinagi sa me vpe4atlqvali, puk i ne znam kolko e rekorda v BG, ako ima takova ne6to...
Happy OCing!!!
<div align="right">оргинално мнение на TeXHo MaHuaK</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Еми рекорда за BG в момента мисля да е това:
http://service.futuremark.com/compare?2k1=6698532
Ако някой знае повече да се обажда []
Mollov,какво ще рече Custom Cooler Inside,това да не е на вода,или може би на нещо по-студено.
Аз те догонвам на 3Д Марка 2001,сега съм на 7450 точки.Още малко и ще те стигна.
Мне, няма вода, нито Vapochill....
Т'ва е радиатора на TITAN CW7TB + Tt Smart FAN II перка.... пусната естествено на FULL обороти...
Mollov kak e P4 zaslujava li si parite nishto ne kazvash...
Еми какво да ти кажа?
дъно и процесор = 400$ + ДДС.......
Ми кой как го разбира това, ама според мен са си много пари....
Za FearMe: Otnosno 3Dmark2003: rezultat 3531 pri 12.5x180. Malko zakusnqh s testa, no po-dobre kusno, otkolkoto nikoga
Верно са си яко кинти. Обаче Радеона не бих ти го отказал ако ми го подариш [:D]