Резултати от 1 до 6 от общо 6

Овърклок-че

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2003

Овърклок-че

Аз моа ли такааа.....

как да кажа ..... да си овърклокна мощната машина?

Като гледам вашите Бартон, мартон, партом и тем подобни, ми смешни сте за кфо им е овърклок а?

Та за мойта наистина мощна машина .... искам яко да е овърклокна!!!

ето ви и характеристиката и....

pentium 1, 99MHz, 24 RAm - интелче мнооо яко, гаси си винтила гато не му е топло, след клока май нема да гаси ма както и да е

искам лек овърклок на 3 гигахерца или на колкото може, нема се плашите има добро охлаждане - сложим съм го на терасата на сянка има си и два винтила мноо е як!

А кажете са как да процедирам за да го клокна едно хубаво!

Искам сичко му клокна Даже си търся и ЕДО памет, ма явно ще намеря скоро

Кфи програми ше ми требет, кфо ше требе да ровичкам по дъното и кои кабели да режа

и моля без такива - "Пробва ли с горелка?", "Опита ли с шут?", "Направи го на кафе машина !"

2.  

3. Тук е от
    Jul 2003

Овърклок-че

Ми виж сега твоето РС явно е нещо марково понеже тези мощтни антични машини обикновено са Compaq или IBM или нещо подобно.И обикновено клокването става чрез джъмпери на дъното и някъде от вътрешната страна на кутията или направо на самото дъно има някаква скица която обяснява как става това и без специален софтуер,но най-много до 166MHz при

положение че е на 100MHz ,а на други максимума им е някъде около 133MHz.И не си иронизирай компютърчето щото поне можеш да играеш на Starcraft ,а в даскалото на тия 486тици и тва не мойе да се прави?!?Надявам се да съм бил полезен и да съм писал достатъчно разбрано та да не ми викат пак някои от особено неприятните участници в тоя форум!

4. Тук е от
    Aug 2003

Овърклок-че

дам наистина има на кутията такава простотия само дето аз никога не съм правил овърклок и бих искал да знам как става номера...

компира искам да го ползвам за сървър

5. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Овърклок-че

Сървър не бива да се оверклоква. Какъвто и да е.

6. Тук е от
    Aug 2003

Овърклок-че

afe izvestno mi beshe, ma vse pak :P

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Овърклок-че

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ми виж сега твоето РС явно е нещо марково понеже тези мощтни антични машини обикновено са Compaq или IBM или нещо подобно.И обикновено клокването става чрез джъмпери на дъното и някъде от вътрешната страна на кутията или направо на самото дъно има някаква скица която обяснява как става това и без специален софтуер,но най-много до 166MHz при

положение че е на 100MHz ,а на други максимума им е някъде около 133MHz.И не си иронизирай компютърчето щото поне можеш да играеш на Starcraft ,а в даскалото на тия 486тици и тва не мойе да се прави?!?Надявам се да съм бил полезен и да съм писал достатъчно разбрано та да не ми викат пак някои от особено неприятните участници в тоя форум!

<div align="right">оргинално мнение на OGIDOGI</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

OGIDOGI - тук вече си в сферата на реализма - ( колкото и да съм ти неприятен ) [:D]

но маалко ще поспоря с теб относно 166МХз клок на интел 100 - ади малко да успокоим нещата - все пак там имаше други зависимости - а именно ( ФСБ - 50, 55,60, 66, 75, 83 ) тоя интел на 100 бачка на 1,5*66.6 ФСБ , и ако ще му пуска 83 .3 ФСБ ( само ако дъното е ТХ ) или някой VX ще отиде максимум на 125 МХз на 3.3V ( 166МХз е малко трудно за такъв процесор ( трябва му към 111 ФСБ ) а дали ще запали - не се знае - множител на интел знаеш че не можеш да пипаш , даже и при P-I , само АМД и Cyrix го позволяваша , но мноого се дънеха ( макар че Cyrix пуснаха процесор с 83 ФСБ фабрично и много яко работеше в сравнение с аналозите си ( малко по-бавно смяташе ама ко да праиш [] )

съжалявам ако те нервя , но не всички можем да се обичаме []

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Овърклок на Р4 3,4 GHz ?
    От andreevek във форум Овърклок
    Отговори: 2
    Последно: 02-06-07, 18:12
  2. Овърклок на CD-RW
    От Abadon във форум Овърклок
    Отговори: 13
    Последно: 02-02-07, 01:00
  3. Овърклок на РАМ
    От nikter във форум Овърклок
    Отговори: 3
    Последно: 02-12-04, 18:45
  4. Е т'ва е овърклок!
    От arena във форум Общ - хардуер
    Отговори: 18
    Последно: 27-07-01, 09:51
  5. Е т'ва е овърклок!!!
    От arena във форум Овърклок
    Отговори: 10
    Последно: 04-07-01, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе