Дуроните не ги ли правят от Торо ядрата, Торото пък имат 1/2 Л2 от Barton?
Дуроните не ги ли правят от Торо ядрата, Торото пък имат 1/2 Л2 от Barton?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами ето вижте какво са направили братушките http://www.overclockers.ru/news/news...&id=1061847206 . Не си поплюват!!! Ако някой е пробвал да го направи, да сподели опит(дори да е просто за спорта
<div align="right">оргинално мнение на Ot-men</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Пич, т'ва е много старо..... мисля, че вече има доста изписано по случая....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Любопитен факт е че дурона хич не се справя зле и с малко кеш, което определено не важи за celeron...
<div align="right">оргинално мнение на LordOfEvil</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Lord да ти кажа честно тук малко съм несъгласен с теб , не заради друго , а заради това че съм тествал Celeron 1300 FC-PGA, на Asus дънце ( вече не помня точния модел ) s DDR и определено си отнесе дуронче на тази честота , така че не прави изводи само на база сравнение с не еднакви фактори ( сдрам срещу ддр, ) а Пентиум 3 1266 МХз на това дънце отнесе без проблем моето скромно паломино 1600+ ( но п3 си бе с 512 кеш все пак ) докато целерончето намерих едно читаво ФЦПГА ( 128 л2 ) а ако му бях турнал ФЦПГА2 - с 256 л2 - нямаше да имам думи .но това го казвам защото го тествах - не защото съм фен на Интел или на АДМ
а другото което ме шашна бе :
AMD Athlon 1300MHZ ( 200 FSB) даде само 3 % по-нисък резултат от AMD Palomino 1600+ ( 266 FSB )
zdraveite, ne sam zapoznat mnogo s AMD, no skoro mi se skapa PC-to i reshih da mina ot intel na AMD, ne za drugo , a zashtoto shte mi izleze po eftinko [:D]. Ta pozainteresuvah se i predi nqkolko dena edin moi poznat me svetna za tezi novite Duroni i defekta v kesha, toi dori mi kaza che bili Barton ?! Posle potarsih v inet i prochetah sashtoto koeto komentirate, no toi mi kaza che nqkav negov priatel si vzel ot tezi novite Duroni, koito se namirali trudno no nqkva firma v SF gi dostavqli, mai kaza JAR.. Ta toi si kuil duron 1.4Ghz, koito vednaga shtom pusnal PC-to go zasqklo kato Athlon 2200+, bez nikakvi hardware-ni modifikacii, vsichko po default.. Sega se chudq dali i az da ne riskuvam s edin takav "razvalen" Duron
)...