-
VC с 2 вентилатора?
Като за начало ще кажа че FSB-то ми е 130,откъдето AGP-то е на 2x86=172мхз!Картата ми е TNT2 32mb M64(нищо особенно за съжаление:))Работеше на тази честота на AGP-то,но понякога се появяваха разни бъгове в графиката.Картата е с хубав радиатор и вентилатор(доста дебел,не е стандартно охлаждане за видео карта).Дотук добре-проблема е,че като пипнех платката под чипа не можех да си задържа пръста за повече от 3 сек там-страшно много печеше!Предположих ,че от това се бъгясва и и сложих още един вентилатор и там(точно под чипа от обратната страна на платката).Така вече проблема е решен-няма бъгове,а даже и прави 150 точки повече на 3D MARK 2001,отколкото когато беше с един вентилатор!
Някой ако е имал подобни преживявания нека каже ,че ми е интересно какво е направил и какво увеличение спрямо старите резултати на 3D mark е постигнал!
-
VC с 2 вентилатора?
Ами аз един път по погрешка бях объркал джамперите на дъното, в резултат на което честотата на AGP шината стана 100 MHz. Интересното е, че моята стара TNT2 M64 16MB работеше без проблем при тази честота, играех си игрички и т.н. След два-три дена се усетих и намалих честотата на AGP-то на 66 MHz. :) Не съм пускал разни тестове, но без проблеми вървяха GTA Vice City, Hitman 2, Return To Castle Wolfenstein и т.н.
-
VC с 2 вентилатора?
Изглежда твойта карта е държала повече на издута шина,отколкото мойта:)Ама няма значение-аз така или иначе мисля да си купувам другаи тая ще я махам!Сега подкарах на 133 шина процесора и вече си е в нормалните граници AGP-то и пак дава същите стойности при тестване с 3Д марк-така че по-високата AGP шина не оказва влияние на бързодействието на видео картата(поне така показва тази програма).