Iskam da vi pitam iskam da overclockna edin Celeron 566Mhz(FSB66) sega sum go overclocknal na 709Mhz ot BIOS i dunoto mi e nastroeno s edni jumperi na FSB66. CPU-to e na slot1. vednuj probvah da nastroq tezi jumperi na 100FSb 6ina i startirah PC-to trugna ot na4alo i tam deto pokazva v na4aloto kolko pamet ima i na kolko Mhz e CPU mi izpisa ne6to ot sorta 800 i nekolko si Mhz i vsi4ko svur6i tuk prosto ne iska pove4e da trugne.Ina4e si raboti absolutno stabilno na tezi 709Mhz.Ta moje li nqkoi da mi kaje ima li veroqtnost da trugne na tezi 800 i kusur Mhz, i kak ??? Dunoto mi e Intel 440ZX, 256RAM PC133(2x128), radeon 7500, HDD Maxtor 40Gb ot tunkite. Ami blagodarq vi predvaritelno za vsi4ko koeto 6te mi kajete.
NB: Imat si i kutiqta i procesora mnogo dobro ohlajdane na CPU-to e Spire-Cooler edin golqm tokmak det go davat 4e ohlajda AMD i P4 do 1,8Ghz a v kutiqta ima 2-a ventilatora edin na zahranva6tiq block deto smu4e ot vutre na vunka i edin pod HDD-to toi puk hem dosta dobre go ohlajda ami vkarva v kutiqta studen vuzduh smqtam 4e vuzdu6niq potok e dosta dobur.ami tova e za sega