Re: мп3 плейър в стара кола
Ми зависи от MP3 то . Ако е стандартно ти тряя е тва :
http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=1784
То на него си пише коя жичка за какво е . Само трябва да знаеш жиците дето са ти в колата коя каква е .
Иначе аз на бащами в колата му слажих тва и сичко е ОК :ole
Т.е. купуваш си ги от магазини а ла техномаркет те и без това ти искат пари за инсталция (константА) и ги караш да ти го инсталират и да се блъскат да търсят кабелите кой за какво е ;)
Аха, ясно - евробукса. В интернет цената е 5-6лв значи по магазините за електроника в Пловдив не трябва да е повече от десетина. Мисля да купувам от биттел и ще видим дали предлагат услугата "монтиране". Само да не решат да ме доят с 10-15лв допълнително, както стана с фотоапарата. :095: :yikes
Значи ако имаш книжка с инструкции на колата , там си пише всяка жичка за какво е . Принципно ти трябват +12V , 0V , 8-те кабела на 4-те колони .
Ако имаш усилвател , ти трябва +12V при пускане на CD -то . Това е ,то на евробуксата си пише кое какво е , само трябва да си ги запоиш и изолираш . Нищо сложно.
Ако нямаш книжка книжка с инструкции на колата питай GOOGLE .
А ако имаш излищни парици накарай тия дето ще го купиш от тях да напраат всичко . А иначе technoSUX имат безплатен монтаж при наличие на евробукса в колата иначе незнам колко дерат ,за връзване на 10 жички :))
Цитат:
Първоначално публикувано от bluefish
Аха, ясно - евробукса. В интернет цената е 5-6лв значи по магазините за електроника в Пловдив не трябва да е повече от десетина. Мисля да купувам от биттел и ще видим дали предлагат услугата "монтиране". Само да не решат да ме доят с 10-15лв допълнително, както стана с фотоапарата. :095: :yikes
Е,ще дадеш пък 10 лв за монтаж,поне ще ти го направят бързо и няма да се занимаваш цял ден.
Най-лесно е да се ползва обикновен касетофон, на който вместо касетка слагаш това:
http://bglaptop.com/detailed-description2499
Казва се mp3 cassette adapter, евтино е и върши работа.
Metro - Nipon 120лв .ИМа USB вход и за SD карта. Бай ти Лазар като се спомине след 1 -2 години си свиркаш през USB to .Изпробвано на Голчо - даже и работи повече от 1,5 години. Екстри осветен в син цвят дисплей :)), дистанционнно.
Взех си Нипон с USB и SD вход от Биттел за 108лв с ДДС и 1 година гаранция, благодаря на nix за това че случайно попаднах на неговия линк в една от предните теми :) А между другото в комплекта имаше и евробукса.
А що не си купиш един FM трансмитер / модулатор?
По-удобно от това.. здраве!
Цитат:
Първоначално публикувано от boishin
А що не си купиш един FM трансмитер / модулатор?
По-удобно от това.. здраве!
За к'ъв чеп ми е тоя ФМ трансмитер? Аз искам да си слушам мп3-ките от компа а не радио.
Най-лесно е да се ползва обикновен касетофон, на който вместо касетка слагаш това:
http://bglaptop.com/detailed-description2499
Ей чак сега се сетих , че прди 3-4 месеца си купих такова и си мислех да го пробвам , ма така и съм забравил. Има ли някой представа , как е? В смисъл има ли некви "бъгове" при възпроизвеждане.
Цитат:
За к'ъв чеп ми е тоя ФМ трансмитер? Аз искам да си слушам мп3-ките от компа а не радио.
Нещо не видях да си споменавал някъде за чепа, че искаш да си занесеш компа в колата... а може и да бъркам...
Цитат:
......желанието да си сложа мп3 плейър в колата.......
Този цитат обяснява предложението ми.
бъди здрав и щастлив !
Цитат:
Обяснете на човека , какво е тва чудо ФМ трансмитер . :RTFM:
Ето ви ТУК и вариант с карта. Така вече е съвсем пълноценно...