Резултати от 1 до 4 от общо 4

Мнение за авто CD

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2010
    Мнения
    66
    #1

    Мнение за авто CD

    Здравейте.Мисля да си вземам някакво CD за колата и попаднах на Тази оферта.Заслужава ли си и най-вече ме интересуват колоните как са?Нямам претенции за супер бас и т.н.Искам да вадят приемлив звук.
    Тези от офертата ще свършат ли работа?Ако някой случайно има този модел CD,интересува ме има ли функцията повторение и разбъркано пускане на песните,защото в сайта на sony.bg пише,че няма,а на панела на CD-то има обозначени бутни за тези 2 функции.За предните врати на Astra F кой размер е по-удачен,10 см. или 17см. диаметър?

  2.  
     
  3. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    2,460
    #2

    Re:Мнение за авто CD

    Имам по стар модел на SONY (без USB). Много съм доволен като звук и всичко... За колоните не мога да кажа нищо конкретно, защото си ползвам вградените заводски... Но все пак тези които се предлагат са SONY... Мисля, че ще вършат работа...
    Относно функцията повторение и разбъркано пускане на песните, не мисля, че може да се намери вече касетовон които да ги няма... Все пак ако някои има конкретния модел, нека се изкаже...

  4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2010
    Мнения
    66
    #3

    Re:Мнение за авто CD

    Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    Относно функцията повторение и разбъркано пускане на песните, не мисля, че може да се намери вече касетофон които да ги няма...
    Аз съм на същото мнение.То това трябва да са първите 2 екстри които трябва да има едно CD.Дано да са сбъркали тези от сайта.

  5. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    1,491
    #4

    Re:Мнение за авто CD

    Отиваш на щанда с кар аудио и ако момчетата там си разбират от работата могат да ти обеснят много и за колоните и за плеърите-дори трябва да имат и каталог с колоните които се монтират във вратите на всички марки автомобили.Може и да чуеш различни комбинации от плеъри и колони дори.Знам ,че може да се вземе и нещо по-добро от тая оферта пак за около тези пари.Сони имаха малка буферна памет и ако минаваш през много дупки забрави да си слушаш сд-то-това го знам от опит с две бургаски мутри. Повозиха ме из разкопания Бургас да ми покажат как не работи скъпото им Сони,което в последствие бе заменено от Блаупункт-грозни,неугледни ,но железни.Та идеята ми е отиди разгледай на място и не си мисли ,че сони са върха в автомобилната електроника.Особено евтините модели -бил съм на презентациите на новите им продукти и винаги са казвали за евтините авто радиа ,че са поръчкови китаиски само с логото на компанията за да хванат и по неплатежоспособни клиенти в кризата.За автомобилни говорители бих ти препоръчал да чуеш Hertz.А кой знае може и сонито да ти допадне Има хора си избират плеъра само по цвета на подсветката за да им пасва на другите светлини в автомобила и друго не ги интересува.Промоцията не винаги е най добрата оферта за авто сд.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Авто климатик
    От K.K. във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 94
    Последно: 08-05-16, 08:43
  2. Авто MP3 плеар
    От drecolli във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 5
    Последно: 16-07-14, 14:48
  3. Сони авто cdx gt 200
    От plamst6 във форум Купува
    Отговори: 0
    Последно: 17-05-11, 16:35
  4. авто работилничка
    От keymaker във форум Автомобили
    Отговори: 0
    Последно: 16-02-10, 18:58
  5. Авто аларма TOP GUN
    От DoRa във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 06-10-07, 22:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе