Първоначално публикувано от
mi6letata Благодаря за мнението ти
granity !
За Сонитата - предишния плеър беше такъв, изкара 6 години и накрая изведнъж се бъгна - никое от бутоните му не реагират. От всичко прочетено в нета, останах с впечатлението че това е от панела и масово хората с такава марка се оплакват от този проблем. Иначе свиреше хубаво и наистина когато слушах CD често прескачаше, а като се позатоплеше времето прегряваше и спираше и изписваше Eror. Поради тази причина в момента страня от марката Сони.
Относно Блаупункта - предполагам че вади добър звук и разликата в цената между него и JVC-то не е голяма. Единственото което ми харесва повече в JVC-то е Mosfet усилвателя. Струва ми се даже, JVC-то май няма бутони за директен избор на станция, а може и снимката да ме лъже?!!!
За Пайнера - цената му може би е такава ниска, защото няма CD, а може би аналогичния му модел със CD е Pioneer DEH - 1400UBB, което вече е на цена колкото Блаупункта, даже и по-скъпо. --->
http://www.proarm.info/product/11/pi...h-1400ubb.html . При Пайнер DEH има и още една буква "В" , може и да няма нищо общо с първото ( MVH-1400UB )