Резултати от 1 до 2 от общо 2

Pioneer DEH-6300SD и неговите своеволия

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009
    Мнения
    70
    #1

    Pioneer DEH-6300SD и неговите своеволия

    Вчера си вземах този ресиивър и принципно всичко му е наред, но ме дразни следното нещо...при зададена настройка за просвирване на песните да бъде shuffle (винаги го правя това независимо какъв е източника на музика)...първо дето изхабих доста нерви докато разбера какъв му е проблема на устройството, второ щом разбрах пък положението не се подобри кой знае колко! Ситуацията е следната, за да прехвърли random песен от избраната селекция плейъра сам трябва да завърши песента и да пусне в последствие произволна следваща, ако потребителя (аз) натисне сам копчето за следваща песен преди да е свършила настоящата тя дефакто ще е следващата поред (демек ако е била номер 256, следващата ще е 257 при ръчна смяна)! Това е изключително тъп замисъл на инженерите от Pioneer към UI-то на този CD ресиивър! Някой има ли идея дали има лек за това, предполагам цялата серия "страда" от този проблем?
    Другото е, че ми дадоха SD карта (Kingston 8GB клас 4) подарък към Pioneer-а...разпечатана (чак в къщи видях...welcome to Bulgaria). В началото ми направи впечатление, че на няколко пъти CD-то изгасна за 1-2 секунди и след това пак се пуска (все едно е от старите шасита и диска прескача), после се случи пак 1-2 пъти да изгасне и съвсем да не иска да се пуска и това при режим на просвирване чрез SD картата! Последния път изкарах SD-то и Pioneer-а си тръгна. Сложих друга micro SD с адаптер (SanDisk 8GB клас 2 и адаптер Samsung) и устройството не успе да крашне повече, дори върнах Kingston-а, но и той не успя да прецака отново работата. Дали SD слота нещо се беше размизерствал или нещо друго (дефектна SD) си нямам на идея.
    Ако нямате на идея как най-вече да се преборя с липсата на ръчно сменяне на песните и запазване на shuffle функцията няма да се разсърдя, ако предложите друг вариант за CD ресиивър в същия клас. Kenwood знам, че не е лоша алтернатива.

  2.  
     
  3. Novice
    Тук е от
    Mar 2010
    Мнения
    5
    #2

    Re:Pioneer DEH-6300SD и неговите своеволия

    При Pioneer този "проблем" с ръчната смяна на песните при Shuffle си го има открай време - така са решили неизвестно защо. Единственото спасение е да смениш папката, но тогава пък винаги тръгва от първа песен на другата папка. Иначе с SD-картата малко са те метнали - тази която се дава подарък с него си е с логото на Pioneer и е 8GB Class 10 Ultra High Speed - ето тук я има на снимка http://www.proarm.info/product/38/pi...eh-6300sd.html

    P.S. В новите модели (номерата им са с 4 след първата цифра, напр. DEH-6400BT) това е оправено - при избор на следваща песен при "shuffle" плейърът вече избира случайна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 11
    Последно: 17-03-13, 13:35
  2. Помощ за ексел и неговите адони
    От mitnick във форум Програмиране
    Отговори: 3
    Последно: 27-02-13, 00:03
  3. Отговори: 0
    Последно: 24-01-10, 15:20
  4. Отговори: 0
    Последно: 19-01-10, 14:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе