Здравейте, нов съм за този форим и се надявам че поста ми е на правилното място. Намирам форума за доста ПРО и се надявам всеки да допринесе за неговото надграждане.
Не съм се занимавал много с авто електроника но считам че имам добри познания а и желание не липсва, но нека да не отекчавам повече и направо по същество.
От няколко дена се сблъсках с един казус по авто касетофона на мой роднина и за въпросното устроиство намерих писано тука.
Става дума за Опел Мерива и оригиналната заводска аудио система СС 20. От няколко дена имаме колата и от 2рия ден фоновото осветление само на този панел не загася след напускане и заключване на колата.
Иначе всичко друго като бутони и функций си работи нормално. Когато натисна централния бутон се включва или изключва устройствато както и осветлението около централния бутон, но само там. Останалото фоново осветление зад всички бутони си работи постоянно и черпи около 0.08А.
Код за достъб не намирам а и не ми е искало.
Ходих при много и сякакви майстори и всеки един прави това което аз вече съм пробвал, надявам се че всички не пропускаме едно и също.
Ходих и на Елкон е те не намериха нищо за сега.
Моля някой ако се е сблъсквал с подобен казус или има предполагаемо решение пише тука.
Благодаря Ви предварително.

- - - - - - - - - -

Благодаря за вниманието на всички. Въз основа на нулевите предложения реших да извадя лед подсветката.