Re: Как да предпазим инверторите си от токови изненади?
за катодни отводители се огледайте за нещо на OBO Bettermann. нещата са качествени, и не са на цената на Schneider. за Elmark не мога да кажа нищо. не съм си имал вземане даване с тях.ако в таблото ви позволява си монтирайте и минимално напреженова защита (изключва при 80%Uн). с тези две неща си гарантирате на 95% сигурна работа и защита на дома.
ако някой има повече въпроси относно горепосочените неща съм насреща.
п.с. весели празници
Дай малко подробности как работи минимално напреженовата защита и какви модели има.
Никой не е прочел "дългия ми пост" май само @Delta1 на който в най-скоро време ще дам предложение
с РЕЛЕТА на RELPOL (BG), ABB, чешки и руски които също вършат работа на добра цена + Eвтин контактор режим А3 за 4 kW
Elmark: хубаво е че има българска фирма произвеждаща апаратура, но.... има хипермаркети които се отказват да работят с тях от което може да си направим изводи за качеството
Aко някои има интерес за презентацията да каже къде да я ъплоадна, че не ми се занимава
Фирма която има богат асортимерт защити от пренапежение е DEHN www.dehn.de
КОЕ Е ПО-ОПАСНО за КЛИМАТИКА по-високото или по ниското напрежение ? предполагам че ниското има отношение към компресора ? Специалистите да кажат
Елмарк не е българска фирма. Просто има завод в България. ABB са ясни ама сигурно са доста по-скъпи от Елмарк.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazzzar
...Aко някои има интерес за презентацията да каже къде да я ъплоадна, че не ми се занимава
BGshare.com добре ли е? :)
Цитат:
Първоначално публикувано от lazzzar
Нещо линка не работи, а при това име на файла на кирилица и търсачката.
Моят Hisense 4001 има защита от 160 до 260V. Ако не ми пуснат 300V както във Варна - едва ли ще имам проблеми. Но останалата техника гори.
Линкът работи! Просто не цъкай на него, а го копирай в браузъра си целия и натисни Enter.