вчера с един колега взехме малко антиоблединителна течност ( с нея пръскат самолетите преди излитане) той веднага я е пробвал на Самсунга си с един пулверизатор.Резултата според него е възхитителен-никъкъв скреж лед и почнал да цъка като швейцарски ( японец)и което било най най усетило се веднага по топло.Но аз не смея много защото не знам какъв е състава и дали не е агресивен към нещо по външното тяло.Състава и бил нещо подобно май звучеше етилен-глюкол ли нещо подобно звучеше...та моля ако някой знае да каже агресивно ли е това, и да не би защото е и много студено може би за това да няма лед по самсунга...всякъкви коментари биха ми били интересни

)и което било най най усетило се веднага по топло.Но аз не смея много защото не знам какъв е състава и дали не е агресивен към нещо по външното тяло.Състава и бил нещо подобно май звучеше етилен-глюкол ли нещо подобно звучеше...та моля ако някой знае да каже агресивно ли е това, и да не би защото е и много студено може би за това да няма лед по самсунга...всякъкви коментари биха ми били интересни
и пратих човек,точното му име е -safewing mpII 1951,