Re:Помогнете за избор на инверторен климатик
:-memnon :-memnon :-memnon :-memnon
Минусите са му: под -7 работи по-шумно, филтрите не са достатъчно фини и питата се наблъсква с прах.
Иначе доста добър комфорт: доста тих дефрост, без каквито и да било индикации, не замръзва - тавата е добре разпробита, разскрежава само когато има нужда, а не по-таймер - тествал съм до -13, жалузите не се затварят никога по време на работа или при дефрост - само при изключване на климатика; машината тръгва плавно и не форсира вътрешния вентилатор без да има нужда, което пак допринася за комфорта.
LSR-то за парите си е доста добър избор според мен, но не бих го мъчил в 25 квадрата :Drinks:
Освен ако не става въпрос за тухла, 10 см neopor, 6 камерно PVC с троен стъклопакет :P:P
Благодаря ти babati за изчерпателния отговор, даже и клипчето ти гледах :ole ,
но нали се сещате, че ако исках да дам 2000 + лева за клима изборът щеше да е доста по-лесен.
Точно сега не ми се дават толкова. Затова се обърнах и към вас, да ми препоръчате най-доброто което е възможно за тази квадратура и тези пари.
Знам, че съпоставка не може и да става с това което имам и това което ще взема. Но понякога се налага да се правят компромиси с някои неща. Дори и това да е
качеството. Така, че бих ви помолил дали да се ориентирам отново кам втора цедка, или ще можете да ми предложите нещо....
gnf ще взема под внимание и твоите предложения. Ако може някой също да удари и за тях някой коментар, за да знам ако мога да ги нямеря още някъда :)
незнам какво да ти кажа но скъпият климатик е като скъпата кола.затова вземи си един nippon 14 ewr не е инвертор но хар4и 1 kw а топли 3,9 така 4е няма смисал от толкова много пари 680 лв с монтажа .ако има6 излишни daikin това е климатика .
Цитат:
Първоначално публикувано от soldier26
ако има6 излишни daikin това е климатика .
Защо пък дайкин да е климатика?!
Е как защо, Мерцедес-а е това :).
И какво като е Мерцедес? Още по-зле. :))