Ще задам един въпрос. В подфорума за хладилници се пишат много глупости. Защо тук? Защото при Вас четох за климатиците "StarLight" ласкави отзиви. Искам да питам за качеството на хладилниците "StarLight", които продават в същия магазин.
Ще задам един въпрос. В подфорума за хладилници се пишат много глупости. Защо тук? Защото при Вас четох за климатиците "StarLight" ласкави отзиви. Искам да питам за качеството на хладилниците "StarLight", които продават в същия магазин.
аз имам такъв от 5-6г - малък - 85см - на барбекюто е сложен и се ползва юли и август да охлажда бирите и мръвката
сравнително тих , не съм усетил да имам разликата в консумацията , но реално е работил по-малко от година - така си нямам на идея дали ще си "изкара гаранцията"
Купих го щото не ми се даваха пари - беше на някаква промоция за 150лв и се ползва от дъжд на вятър
Случайно видях въпроса.Аз имам хладилник Starlight от около 5 години.Хладилника е с обем около 300 литра,с голям долен фризер,пълен Nofrost,с електронен дисплей на вратата.Много съм доволен,работи без грешка.Преди това имах някакъв английски,пак с подобни параметри.Него още на втората година му изтече фреона, след това му отказа електронния термостат....Едва изкара 10 тина години и го изхвърлих.
- - - - - - - - - -
Имам въпрос.Какво представлява управляващия сигнал от вътр.към външно тяло,на новите климатици Starlight,които имат 3+1 жилна връзка,(а не както по старите 4+1 жилна),между двете тела(вътр.и външно).Как се управлява 4пътния винтил?
Предварително благодаря за отговора!
Този пост е редактиран от Цеко Вутов; 19-08-24 в 21:47.
Откъде ще купите части за този хладилник и ще получите сервиз?
Аз съм доста доверчив, ама като не си говорим , няма на какво да се доверявам/ Купих два хладилника- LG GBB62BLFGC и Indesit LI8 S2E S. На пръв поглед по-скъпият е по-хубав.