Колеги имам следният проблем в жилището ми е монтиран газов котел Hermann Eura top 24SE през 2008г. поради ред причини не съм обитавал жилището активно до преди 2 седмици когато пуснах котела започна да гори газ като луд, което в последствие след доста прочетени мнения тук (господ здраве да дава на всички съфорумци) установих че се дължи на недостатъчния брой глидери които да съответстват на минималната мощност на котела. Проблема с глидерите ще го оправям на пролет,но за момента искам да монтирам седмичен програматор който да регулира запалването на котела да се базира на температурата в помещението,а не на температурата на водата и да управлява модулацията на горенето на самия котел.Може ли да ми препоръчате програматор които може да управлява всички функции на котела,а не само да играе ролята на реле ON/OFF. Доста търсих в интернет и единствения "оригинален" програматор с логото на Hermann го има само в украйна.От нуждата да е "оригинален" ме навежда написаното в тази страница на инструкциите за употреба:
manual-hermann-eura-32-se_Page_14.jpg