Здравейте колеги. Имам проблем с въпросната комбинация - никъде не мога да намеря врата за камерата с фланец за горелката или пък цяла врата за да я занеса на майстор да ми я преправи. Някакви идеи да имате ?
Благодаря предварително
Здравейте колеги. Имам проблем с въпросната комбинация - никъде не мога да намеря врата за камерата с фланец за горелката или пък цяла врата за да я занеса на майстор да ми я преправи. Някакви идеи да имате ?
Благодаря предварително
Грейко предлагат врата за Бош с отвор за горелката. Попитай дистрибутора за такава врата
Здравей Лазаре. Преди няколко дена им звънях и казаха, че не предлагат такива врати от 2-3 години, а просто не са премахнати от каталога, затова се допитвам до Вас.
Ами на представителите им в Шумен. Днес ще звънна на тези от Варна и София дано се намери там
Здравей Лазаре. Понеже си намерих вече вратичка, а и си модератор може да заключваш темата. Намерих я от Дарик клима вратичката с фланеца готова за директен монтаж за 150 лева. Ако някой друг се чуди откъде да вземе да помогна
Защо да заключи темата?
Някой със същия котел,може да има друг проблем.
Викинг, просто написах откъде може да се закупи и колко струва затова, защото проблема е решен
П.С. - видях, че си писал за друг проблем така, че не обръщай внимание на гореписаното.
Поздрави
Здравейте. За да не отварям нова тема реших да попитам тук. Понеже си смених инсталацията /котела слезе в мазата/ и днес ми предстои тест на системата за евентуални течове отнякъде, искам да попитам след като се напълни системата има ли значение от къде да започна да обезвъздушавам радиаторите /всмисъл от най-ниска към най-висока точка или обратното/ или няма абсолютно никакво значение ?
Няма значение, от всеки радиатор въздуха трябва да излезе отделно
и да пишеш как са нещата с горелката и котела. скоро и аз ще търся някой да ми направи точно на такъв котел, такава горелка : искат на село да минават на пелети а котела е на 3 години само май.
трябва да слагам термостатни глави на радиаторите за да има някакво управление, понеже сега няма нищо. препоръчайте надежден модел моля.
Добре.Чух се с дарик клима откъдето купих котела и горелката и след 2-3 седмици ще ми пратят човек да я настройва. Вчера не можах да сваря със затварянето на системата понеже холендрите на помпата от старата печка с водна риза закучиха, но след малко ще слагам вече последните 3 радиатора и ще я пълня.
estqwerty аз си взех механични на Overtop Vindo TH поради това, че в магазина нямаха на сименс, но ме убедиха че били добри почти колкото тях. Не знам как ще е дано да съм уцелил :D И в процеса на питане да питам - има ли значение как ще монтирам тези термоглави - с главата надолу, нагоре, наляво или надясно понеже нищо не пише в инструкцията им ?
Оста на въртене на главата трябва да бъде в хоризонтално положение.