Отговор: Проблем с газов котел Ecocondens silver plus
  Както съм написал по-горе теча е открит, но бях обещал да изследвам газа и затова сложих балона :).  Очаквам фирмата вече 2 месеца и десет дни да дойде да монтира два  терморегулатора и да отремонтира теча, нооо ... така е в Търново! Може  би на лято ще са по-свободни.
  Брей, според тебе излиза, че той допълва с въздух, а не с вода? Изпуска въздух, допълва, пак изпуска въздух, пак допълва и така безкрай...:lol:
   Цитат:

Очаквам фирмата вече 2 месеца и десет дни да дойде да монтира два терморегулатора и да отремонтира теча...

Толкова ли нямаш някой познат, който не е с 2 леви да ти оправи поне теча.
Аз не бих ги чакал цял отоплителен сезон.
Па ако ще и да си платиш - не е "милиони".
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
ccankov73 
   Толкова ли нямаш някой познат, който не е с 2 леви да ти оправи поне теча.
Аз не бих ги чакал цял отоплителен сезон.
Па ако ще и да си платиш - не е "милиони".

Е за какво да бърза важното е че си е класически теч както ви обясних а не свръхестествена фабрика за водород или примерно там каквито други неща се предполагаха или че тръмп е намесен или е заговор на ционистите или че човека без да иска черпи енергия от нулевата точка и така произвежда водород и уран и са му необходими нов разширителен или стеснителен съд и т.н. ит.н.. Сега като не си оправя теча ще пълни всеки път прясна аерирана вода и ще надува балона демек има и забавна част това упражнение.
  Тъй като по-горе съм написал, че чакам да ми монтират и два терморегулатора не смятам, че трябва сам да си го правя.То ако почна с отоплението ще трябва и санирането да си направя сам, пък и както не съм с две леви ръце - да взема и дограмата да си сменя!
  Щом не си с две леви всичко е по желание ние не те принуждаваме да правиш каквото и да е за мен беше важен генезиса на проблема и ти го сподели от там на татък каквото става става в твоята къща не в нашата.
  Да РРР1, благодаря на отзовалите се с коментари!