Питане за стаен термостат Honeywell T3R
Зравейте.
Имам стаен термостат honeywell t3r направих му фабрични настройки и загуби сдвояването не показва обхвата на термостата.Някой ако се е сблъсквал с това дали би казал как мога да ги сдвоя.Влизам в менюто за обхват но каква е последователността.Много ще съм благодарен ако някой се отзове.Блягодаря и със здраве.
Отговор: Питане за стаен термостат Honeywell T3R
По принцип стъпките за осъществяване на връзка, трябва да ги има описани в инструкцията за експлоатация
Да така е. Сега гледах из нета, няма написано нищо в инструкцията. Единственото нещо, което ми идва а ум е, разгледай инструкцията например на Honeywell-727
Цитат:
Първоначално публикувано от
Gena_bs
Прочете ли какво пише????
Това оставям на теб!
Аз нямам такова нещо, не се занимавам с инсталации и не ми е нужно да се запознавам в детайли с инструкциите му.
Имам по-приятни неща за правене в почивния ден.
Цитат:
Gena_bs
Това оставям на теб!
Аз нямам такова нещо, не се занимавам с инсталации и не ми е нужно да се запознавам в детайли с инструкциите му.
Имам по-приятни неща за правене в почивния ден.
Ами ко прайш тука??? Лягай си вече!!!
Опитвам се да помогна на мързелите, които чакат наготово!
Здравей metaxa19.
Имам едно питане към теб.
От скоро съм с въпросният T3R. Управлявам immergas victrix tera 28. При достигане на зададената температура на термостата, примерно 22градуса, котелът изключва. Остава в покой около 4 минути, след което запалва отново, и работи около минута. След това изключва за същият период от време, и така един постоянен цикъл: 4мин. почовка-1мин. работа, и зададената температура не се покачва или спада и със десета от градуса. Нормално ли е термостатът да работи така?
- - - - - - - - - -
А относно твоето питане за сдвояването, аз имах същият казус. Това е отговорът: https://ensupport.getconnected.honey...language=en_US
kutsara Мога ли аз да отговоря на твоя въпрос. Виж параметъри 2CR(Cycle Rate) и 3ОТ(Minimum On Time). Ако не искаш да ти се включва често, правиш 2CR = 1( ще се включва един път на час) и 3OT=5(ще работи минимум 5 минути). Така ще облекчиш котела от честите паления.
Благодаря колега, ще си поиграя и ще върна информация.
- - - - - - - - - -
Цитат:
sdhinkin
kutsara Мога ли аз да отговоря на твоя въпрос. Виж параметъри 2CR(Cycle Rate) и 3ОТ(Minimum On Time). Ако не искаш да ти се включва често, правиш 2CR = 1( ще се включва един път на час) и 3OT=5(ще работи минимум 5 минути). Така ще облекчиш котела от честите паления.
Благодаря колега. Ще си поиграя, и ще върна информация.