Отговор: Проблем с газов котел Vaillant грешка F28 ,отскоро и F29
От София идва,Венцислав Цоканов е техника.Предполагам проблема наистина може да не е лесен за решение,ама аз какво съм виновен.Можеше да си викна местен майстор(от Асеновград съм) и сигурно щях да съм забравил вече,ама аз не официалния сервиз ще викам.Между другото,те, Газкомфорт ,идват всяка година от както съм взел котела от тях на профилактика,не съм пропускал година, имам документи.
Това е един хвърчащ лист без никаква данъчна и отчетна стойност.
Фактурата не е документ, който удостоверява плащане, поне що се касае до взаимодействието фирма-потребител.
Там долу пише с ДДС, ама къде отива ДДС-то, ако няма издаден касов бон.
Щом си дал пари на ръка на фирма регистрирана по ЗДДС, тя е длъжна да ти издаде касов бон, дали на място или по-късно в офиса, но в същия ден.
Гони ги до дупка, не си дал малко пари и то на вятъра.
И само за справка, онзи ден една фирма за ски уроци и екипировка, в един зимен курорт, след проверка на НАП се оказва с 30лв. повече в касата от това, което е отчетено на касовия апарат, сега собственикът се чуди дали няма да го затворят и се моли за глоба.
Цитат:
Първоначално публикувано от
felipe
От София идва,Венцислав Цоканов е техника.Предполагам проблема наистина може да не е лесен за решение,ама аз какво съм виновен.Можеше да си викна местен майстор(от Асеновград съм) и сигурно щях да съм забравил вече,ама аз не официалния сервиз ще викам.Между другото,те, Газкомфорт ,идват всяка година от както съм взел котела от тях на профилактика,не съм пропускал година, имам документи.
Не го познавам. В София имаха много добри сервизни, но ги напуснаха. Нейчо Нейчев от Стара Загора е хем по-близо, хем съм сигурен, че ще се справи с проблема, но не знам как да искаш "избор на екип":). Надявам се, че е още там, не съм контактувал отдавна
Нейчо го познавам,много пъти е идвал за профилактика на котела.
Ами извикай го или го изискай чрез офиса, не знам дали може, но ако трябва поставяй ултиматуми:)
На първи ще дойде Нейчо и няма да взема пари за посещението.Днес са звънели от офиса на Газкомфорт на жената(мисля че умишлено не са звъняли на мен :) )
Брей, много експедитивни тези. Добре че навън е такава "страшна" зима. :)
То хубаво Нейчо няма да взема пари, а от Газкомфорт пари за напразно сменения клапан няма ли да връщат?
И как стана така, че се задействаха? Самосезираха ли се? Може би четат форума?
Аз нали им писах имейл, мисля от него са се задействали, а може и форума да четат.
:) Ако Нейчо ми даде касова бележка, значи го четат.
Според вас какво следва за смяна-горелка, платка?
Е стига де, котела :) , между другото първият техник каза, че направят ли 15 тина години котлите и вече наистина са за смяна. Моя е на 12.
Едно птиченце ми каза, че сагата е приключила със щастлив край, вярно ли е?:)
Вярно е.Нейчо президент!:)Няма по добър техник!
:thumbsup::ole:god:punk::Drinks:
И какъв точно беше проблема, ако не е секретно?