Здравейте,
Имам една стаичка 15 квадрата, която искам да пооправя. За пода ми трябва ламинат. Препоръчайте ми от къде да взема, че квадратурата е малка, обаче ако се изтърка след 2-3 години ще върна балатума.
Мерси!
Здравейте,
Имам една стаичка 15 квадрата, която искам да пооправя. За пода ми трябва ламинат. Препоръчайте ми от къде да взема, че квадратурата е малка, обаче ако се изтърка след 2-3 години ще върна балатума.
Мерси!
И как да ти кажем от къде да вземеш , като не знаем от къде си , за какво ползваш стаята , колко бюджет си отделил?!
За да се изтърка ламинат за 2-3 години трябва да гледаш прасета в стаята
Като не казва от къде е да поръча онлайн те сега нали във вируса не ни дават още много-много да щъкаме. www.home-max.bg тези доставят мисля навсякъде. Иначе вкъщи имаме евтин ламинат и наистина за 5-6 години вече се позахаби може би от домашните чехли. Не зная колко струва ама от татко знам, че сме "спестили бая" като сме го купили на далавера и ето...
Да не ползвате шпайкове или бутонки за чехли ? За 2-3 години само ако е картон.
Не, почти 6 години са вече. Аз така и написах. Забелязва се там където се минава най-често транзит през стаята как е изсветлял. Също така на някои места от парцала като мия самите ръбове на отделните части (не зная как се наричат) леко са позахабени. Та мисля си че е от чехлите, защото точно на местата където минаваме е проблема. Там където например не ходим - пред секцията да речем си е стария цвят.
Ако е от обувки или чехли , ще има издраскване , но не и промяна в цвета. Да не е от препаратите?
Ами не знам, ама то сигурно още малко ще го търпя и като боядисваме ще го сменям ама може би с истинско дърво, че разлика си има.
Иначе ползвам един медикс за под за паркет специално уж, може и от него да е, но пък е точно по пътеката където ходим, ама все тая...
В Бриколаж често пускат намаления на ламиниран паркет. Чувала съм добри отзиви
Ламинат на стената
https://www.youtube.com/watch?v=shmEC5IMb1k
с арт винил
https://www.youtube.com/watch?v=jsQLh62i0Dg
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-11-20 в 19:58.