GA 7VM400MF , CPU - TBred 2000+ , да се направи някакъв овърклок ? [:I]
GA 7VM400MF , CPU - TBred 2000+ , да се направи някакъв овърклок ? [:I]
Няма начин при тва оборудване да е невъзможно ма зависи дали охладителя ти е от BOX или
е нещо по яко дето върши работа за 2500+ поне.
мисля, че охлаждането няма да има проблем.
Spire с големи перки/бавнооборотен .. държи ми на сегашната работа на около 55 градуса.
Въпроса е как да го направя .. при условие, че на дъното няма никакви джумпери освен едно ключе, което превключва от 100 на 133/166 Mhz ..
Ми кво чакаш.Почвай да въртиш копчето до дето ти стиска.Така става работата май при тоя
модел.Един приятел имаше май такова и преди една седмица си изгори процесоран с толкова
интересното за него,а и за теб копче.Все пак виж дали няма възможност и от BIOS-а,щото с
копчето винаги можеш да оплетеш конците,ако разбереш грешно писанията по платката,а пък
при тва дъно ресета на BIOS грам не помага в такива ситуаций.Смени си охлаждането.Много
висока температура ти вдига процесора ,пък ако го клокнеш ще стане страшно.Тва дъно из-
клиучва на 110 градуса чак успешно ,а тогава процесора вече е мъртав на бара много преди
самото дъно.Така че щом си си купил такова дъно не трябва да рискуваш с охлаждането,а
да се бръкнеш за един Thermaltake Volcano 11+ или Aero иначе след това ще ревеш.
точно за това се обърнах за съвет тук.
Не знам за какво копче говориш .. просто няма никакви джъмпери по дъното които да могат да се местят. От БИОС-а няма взъможност за надуване ..
е както и да е .. няма да стане явно работата ..
честно казано, не че държах да стане .. просто ми беше любопитно да го направя .. и да видя дали бачка ... а иначе за процесора .. не е толкова скъп .. за да не мога да го прежаля .