Имам DVR PC карта SK-2000S 4 до 16 камери но нямам софтуер за нея.С инсталирането на драйверите се справих.
Моля подскажете какъв софт. мога да пробвам. Картата е закупена от магазин на Конрад.
Имам DVR PC карта SK-2000S 4 до 16 камери но нямам софтуер за нея.С инсталирането на драйверите се справих.
Моля подскажете какъв софт. мога да пробвам. Картата е закупена от магазин на Конрад.
За Windows не мога да ти препоръчам. Аз ползвам ZoneMinder за Linux.
Подсказаха ми че софтуера на Геовижън трябва да стане но не мога да го намеря.
Да става софтуера но версия 6 !
по-високите не харесват "преработените" геовижъни
Проблема ев набавянето на софтуера .Обадих се до Геовижън но категорично ми отказва да ми го продадат отделно.
От каде мога да го намеря дори само за проба?
за проба - незнам - иначе плащаш и получаваш
Все едно да питаш Били от MS , едно WIN Vista за 12 m проба в офиса ми ! ! !
Има доста софтуер. Като отида утре на работа ще ти постна наколко линка с подходящ софтуер от служебния ми комп. Също така, ако имаш проблем питай.Първоначално публикувано от ida
В крайна сметка ти коя версия на Геовижън софта търсиш ?Първоначално публикувано от ida
Нямам идея кой сотуер ще тръгне.Както споменах по горе контролера е закупен от Конрад и получих уверението на продавачите че в комплекта е включен софт. но уви там има само драйвери.До сега не съм работил с подобен хардуер и софтуер а трябва да инсталирам 4 бр. камери ида ги записвам на РС. Благодаря предварително на всички който се опитват да ми помогнат.
Звънни им на "продавачите" както се титулуват, вдигни им един здрав скандал след като си намериш фактурата с изрично упоменаване в нея(или други документи) че в комплекта влиза и софтуера и е платен, и им кажи да ти го изпратят бързо по куриер, да ползаш специфичен хардуер със софтуер който не е предназначен за него не винаги е най добрата опция, дори и да тръгне - ще ти прави проблеми...Първоначално публикувано от ida
Има два модела PCI платки за видеонаблюдение в Конрад. Единия ползва софтуер PICO 2000. Софтуера не е лош, има множество функции. Например, след като се зададе да се охранява даден обект на камерата, то тя може да се пусне в режим да записва само ако има движение, нещо повече, може да се разграфи екрана на квадратчета и да се маркират зони на движение, а други да се игнорират, доста полезна и интересна функция. Между другото, ако напишеш в google --> Pico 2000 и ще намериш много бързо доста софтуер дето работи с тези платки.
Вдигнах им скандала и намериха софтуер Дигинет инсталирах го и подкарах камерите, но те записват непрекаснато, няма възможност за запис само при движение и няма маскиране. Пускам гоогле и ще търся програмата Пико 2000. Благодаря на всички от тук нататък ще се справя.