Noumena е разработила невероятен графичен енджин за мобилни телефони с платформа симбиан. Лично съм пробвал 2 от тяхните продикти и съм ОШАШКАН какво правят хората със смешния 133мхц процесор. За съжаление са малко мобилните телефони които подържат този емулатор. Офицялно игрите са за следните телефони:
Supported Platforms:
Nokia 6600
Nokia 7610
Nokia N-Gage
Siemens SX1
Samsung SGH-D700
Sendo X
или както се водят SERIES 60
Пробвал съм на телефони с Симбиан 6 и 7. Играе се перфекно, като на 6та звука е доста по слаб а на някой почти липсва.
Повече информация има на сайта на производителя http://www.nmprod.com/
Ще зпочна представянето на една игра, която ми направи страхотно впечатление. Още повече има мултиплеър.
Представям ви MADMACS
Това е 3D походова игра с танкове. Играта включва 6 терена с много детайли (дюни храсти камъни и т.н) , 8 различни героя (много смахнати), Откачени оръжия които можеш да си купуваш и да използваш тактически (като въздушна атака, реалгън, лазари, взривяваши се летящи зайци, крави, часовници и много други). Има също и аптечки и хелтпак . В сингъл режим имаш 6 мисии (къмпания). За мен очарованието е в мултиплеъра (през Блутути или хотсийт).
Играта е походова и има време за реакция, ако се зазяпаш ще ти мине хода. МОжеш да избереш по до 3 човечета с които да играеш, да си избереш оръжия в зависимост от тактиката.. има и резърект ....Има сейвгейм и аутосейв. Управлянито е лесно - с джойстик и менюбутоните. Напомня мало на известните "червечета"но в доста опростен вариант. Все пак играта е под 1мб (без емулатора)..
Идеалната забава при дълги пътувания. Маниашки 3D картинки. Лесно управление. Прости условия.
Оценка много добра(8/10)
ЛИНК :Download