имам безжичен телефон панасоник КХ-ТС1403 и вчера отказа да работи - базата има връзка със слушалката, но слушалката няма връзка с базата. ако някой знае за какво става въпрос - да пише
имам безжичен телефон панасоник КХ-ТС1403 и вчера отказа да работи - базата има връзка със слушалката, но слушалката няма връзка с базата. ако някой знае за какво става въпрос - да пише
Най-вероятно си "отменил" слушалката. Трябва да я "регистрираш" към базата. Чети "книгата на Мануал". Мисля че първо се натискаше бутона за локализиране /който е на базата/ и след това някъде в менютата на телефона има "регистрация" която трябва да активираш.Първоначално публикувано от hgtod
Тогава не ще да е мануАл, а мануЕл
Пробвай с да си намериш упътване!
Имам проблем с безжичен телефон GE. Изтървах слушалката и сега няма връзка с майката - иначе дисплея си работи. Като набера номер, след няколко секунди се чува сигнал и отново в първоначално положение. Дайте съвет понеже в сервизите към които се обърнах просто не искат да се занимават с модели под 50лв.(дори без да споменавам причината за повредата)
Здравей
щом е под 50 лв предполагам че е аналогов а не от типа DECT
Най честия проблем при изтърване е че се чупи филтъра на втория междинно честотен усилвател което наи общо представлява една пластмасова правоъгълна кутиика
синя на цвят в повечето случаи.
може да се отвори и да се прегледа за механични проблеми
Мога да се опитам да помогна ако имам повече информация
BR
Ето подробности:
General Electric, модел ЕN26750GE-A
поизв. в Китай, купен от Гърция (за 30 евро). Незнам дали е аналагов или DECT(по какво се разбира). Друго от книжката немога да разбера понеже е на гръцки.
Здравей
както вече бях писал при изтърване наи често се чупят филтрите и кварцовите резонатори
разбира се не е изключено да има и друг проблем но трябва да се отвори да се погледне
как изглежда филтъра може да се види тук:
http://hem.passagen.se/communication/ceramic.html
A така изглеждат кварцовите резонатори :
http://www.alibaba.com/productsearch...Resonator.html
Керамичния филтър може да е външно здрав , но тои се състои от малки елементи в кутията които може да са се разместили
BR