up
Не можах да се въздържа ,и ще си дам мнението!
Аз също си купих такива за 5 паунда ,но трябваше да събера от няколко души поръчки,за да си разделим транспорта който е трийсетина паунда.Звъня на всеки,да уточняваме кодове ,поръчвам ги аз,отивам до Спиди после да ги взема колета ,звъня на всеки да му кажа че е дошъл колета,и т.н.Отделно че не всеки може да поръча,но това е отделен въпрос.
За това цената е добра според мен!Който не му отърва влиза в Спорт Директ и си поръчва ,или Булдозер !
Който ме разбира добре,който не си е негов проблем!
Мм, цената вече е чудесна, с удоволствие бих ги взел, но... нося м/у 44 и 45 и не смея без проба да взимам обувки.
Ако имаш път към София... - свиркай.
Е няма от какво да се притесняваш. Човекът е написалПървоначално публикувано от КрИс. Купувай бързо, че ей го де края на месеца, пък като гледам колко мераклии има...пращам и с куриер, с опция да се пробват преди да се платят
Колеги гледам че всеки пиши каквото му дойде на ум.Нека да внеса малко разяснение.Първоначално публикувано от amv
Маратонките HEAD в sportsdirect,com са на промо от доста дълго време струват точно 6 анг.лири или по курса за днес това е 6*2.25=13.50 има ограничение в единичната поръчка до 3 броя от артикул.Доставката независимо от сумата която поръчвате до България е 29.99анг.лири и е с DHL, а не със Speedy идва точно за 4-5 дни.Поръчка направена на 22 Октомври ми дойде на 28 Октомври, хората при поръчката си дават Трак номер, по който можеш да следиш къде е пратката. Обикновено за България тръгва от Лийдс после в Айндховен/Холандия/-->Будапеща-->София и после занакъдето е пратката. Иначе казано ако поръчаш само 1 чифт си излиза 6+29.99=35.99*2.25=80.98лв, но ако поръчаш 3 чифта,както правят всички цената се променя. Аз обикновено се комбинирам с приятели и си разделяме доставките, досега не съм имал проблем ,изключително коректни са от сайта и ще продължавам да си пазарувам от тях. Има доста изгодни предложения всекидневно.
Извинявам се за писането в темата на човека, но все пак малко разяснения не са излишни!
точно затова става дума, че не всеки има тази възможност, а офертата е очевидно з тези, които нямат. На многознайковците.....не виждам смисъл да им се обяснява каквото и да било, никой не е малък, хората сами си правят сметката.
продадена, моля администратора да изтрие цялата тема