Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 26 от общо 26

Продавам чисто нови маратонки HEAD

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2008

Re:Продавам чисто нови маратонки HEAD

up

2.  

3. amv
    Guest

Не можах да се въздържа ,и ще си дам мнението!
    Аз също си купих такива за 5 паунда ,но трябваше да събера от няколко души поръчки,за да си разделим транспорта който е трийсетина паунда.Звъня на всеки,да уточняваме кодове ,поръчвам ги аз,отивам до Спиди после да ги взема колета ,звъня на всеки да му кажа че е дошъл колета,и т.н.Отделно че не всеки може да поръча,но това е отделен въпрос.
    За това цената е добра според мен!Който не му отърва влиза в Спорт Директ и си поръчва ,или Булдозер !
    Който ме разбира добре,който не си е негов проблем!

4. Тук е от
    May 2008

До края на месеца: 40 лв за маратонките

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Мм, цената вече е чудесна, с удоволствие бих ги взел, но... нося м/у 44 и 45 и не смея без проба да взимам обувки.
    Ако имаш път към София... - свиркай.

6. Тук е от
    Dec 2002

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Мм, цената вече е чудесна, с удоволствие бих ги взел, но... нося м/у 44 и 45 и не смея без проба да взимам обувки.
    Е няма от какво да се притесняваш. Човекът е написал
    пращам и с куриер, с опция да се пробват преди да се платят
    . Купувай бързо, че ей го де края на месеца, пък като гледам колко мераклии има...

7. Тук е от
    May 2008

Връщам старата цена

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от amv
    Не можах да се въздържа ,и ще си дам мнението!
    Аз също си купих такива за 5 паунда ,но трябваше да събера от няколко души поръчки,за да си разделим транспорта който е трийсетина паунда.Звъня на всеки,да уточняваме кодове ,поръчвам ги аз,отивам до Спиди после да ги взема колета ,звъня на всеки да му кажа че е дошъл колета,и т.н.Отделно че не всеки може да поръча,но това е отделен въпрос.
    За това цената е добра според мен!Който не му отърва влиза в Спорт Директ и си поръчва ,или Булдозер !
    Който ме разбира добре,който не си е негов проблем!
    Колеги гледам че всеки пиши каквото му дойде на ум.Нека да внеса малко разяснение.
    Маратонките HEAD в sportsdirect,com са на промо от доста дълго време струват точно 6 анг.лири или по курса за днес това е 6*2.25=13.50 има ограничение в единичната поръчка до 3 броя от артикул.Доставката независимо от сумата която поръчвате до България е 29.99анг.лири и е с DHL, а не със Speedy идва точно за 4-5 дни.Поръчка направена на 22 Октомври ми дойде на 28 Октомври, хората при поръчката си дават Трак номер, по който можеш да следиш къде е пратката. Обикновено за България тръгва от Лийдс после в Айндховен/Холандия/-->Будапеща-->София и после занакъдето е пратката. Иначе казано ако поръчаш само 1 чифт си излиза 6+29.99=35.99*2.25=80.98лв, но ако поръчаш 3 чифта,както правят всички цената се променя. Аз обикновено се комбинирам с приятели и си разделяме доставките, досега не съм имал проблем ,изключително коректни са от сайта и ще продължавам да си пазарувам от тях. Има доста изгодни предложения всекидневно.
    Извинявам се за писането в темата на човека, но все пак малко разяснения не са излишни!

10. Тук е от
    May 2008

точно затова става дума, че не всеки има тази възможност, а офертата е очевидно з тези, които нямат. На многознайковците.....не виждам смисъл да им се обяснява каквото и да било, никой не е малък, хората сами си правят сметката.

11. Тук е от
    May 2008

маратонките продадени, остана нокията

12. Тук е от
    May 2008

50 лв за Nokia-та

13. Тук е от
    May 2008

продадена, моля администратора да изтрие цялата тема

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Продавам чисто нови кубинки №46
    От LUDIA във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 19-06-13, 15:26
  2. Отговори: 0
    Последно: 13-02-13, 18:32
  3. Продавам маратонки и сандали- нови,оригинални
    От astragon във форум Приключили продажби
    Отговори: 7
    Последно: 17-07-12, 14:29
  4. Продавам чисто нови, за Жигули [ВАЗ-2101]
    От svetlana-17f във форум Автомобили
    Отговори: 1
    Последно: 16-02-11, 21:12
  5. Продавам IBM Thinkpad Т42 и маратонки HEAD
    От icolev във форум Продава
    Отговори: 28
    Последно: 13-10-10, 21:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе