Здравейте колеги,
Пускам в продажба няколко неща. Всичките продукти са ползвани за провеждане на тестове и след това са прибрани обратно в кутийките. Моделите са единични бройки, така че ако някоя се продаде, не мога да предоставя друга.
Моделите са:
Вентилатор: Xilence XPF140.2CF – 15лв
Моделът е с размер 140мм и пълна окомплектовка. Никога не е монтиран и е като нов. Работил е най-много 1 час. Официална цена на запад: ~20€
Вентилатор: Scythe Slip Stream SY1225SL12H – 10лв
Моделът е с размер 120мм и пълна окомплектовка. Никога не е монтиран и е като нов. Работил е най-много 2 часа. Официална цена в България: 15.84лв
Вентилатор: Be Quiet Silent Wings USC 120 Special Edition – 25лв
Моделът е с размер 120мм и пълна окомплектовка. Никога не е монтиран и е като нов. Работил е най-много 1 час. Официалната цена на запад: 39.53€
Вентилатор: Prolimatech Vortex Blue – 13лв
Моделът е с размер 140мм и пълна окомплектовка. Никога не е монтиран и е като нов. Работил е най-много 1 час. Официална цена в България: 19лв
Вентилатор: Be Quiet Silent Wings USC 140 – 20лв
Моделът е с размер 140мм и пълна окомплектовка. Никога не е монтиран и е като нов. Работил е най-много 1 час. Официалната цена на запад: 20€
Мобилен телефон: Nokia 5220 express music пълна окомплектовка с перфектен външен вид работил около година и половина. Има гаранция до Август 2011, ако успея да намеря гаранционната карта. В комплекта влиза телефон, зарядно, слушалки, връзка за носене и книжки/диск: – 70лв.
Купуван е от Мтел, така че не съм сигурен дали не е кодиран. Нямам карта на другите "оператори" за да пробвам. Прилагам и снимки на телефона: - продаден
Скоро ще добавя още модели вентилатори.
Предпочитам хора от София, тъй като не ми се занимава с куриери и наложени платежи за тези суми.
За контакти:
Skype: DobrinHrKrRisk - възможно е да не отговарям на скайп, затова по-добре ако някой се заинтересува да ми пише: емаил: Dk_vr ( eta ) abv.bg
Телефон: 0888047805