Здравейте,
Продавам 2 еднакви диска по 1000 GB Hitachi Deskstar 7200, HDS721010CLA332
Нямат проблеми, на по няколко месеца са в гаранция.
Цена - 160 лв двата.
Намират се в София.
За контакт лс, Skype: bojo-123
Здравейте,
Продавам 2 еднакви диска по 1000 GB Hitachi Deskstar 7200, HDS721010CLA332
Нямат проблеми, на по няколко месеца са в гаранция.
Цена - 160 лв двата.
Намират се в София.
За контакт лс, Skype: bojo-123
По принцип имат 3 години, значи над 2 години им е останала. Купувани са по различно време... трябва да видя гаранционните карти за точно...
Единия има гаранция до 31.01.2014, другия до 29.07.2013 г.
Причината за продажбата е, че при работа да дравнително шумни и не мога да оставям компютъра през нощта, защото е в стаята на малкия. Ще си взема по-големи и по-тихи /по-бавни/
На колко работни часове са? Може да провериш с HD Tune.
За сега задържам продажбата за два дена, защото май ще ми ги изкупят на тази цена. Ако нещо се обърка или изясни ще пиша пак.
Аз не съм коментирал цената, просто изясняваме състоянието им...
На тази цена ще ми ги изкупят от магазина, след като прехвърля информацията си, така че ако даваш повече може би има смисъл да отговарям на подобни безмислени уточнения, които показват само липса на интерес.
За сега темата е приключена.
Интереса моментално се изпари след като разбрах,че си имам работа със странномислещ субект. Продавай си ги ако искаш на Женския пазар.
Тук именно започна като на Женския пазар - гаранцията 2 г ли е или 2 г и 2 месеца, Дали са работили 1000 или 2000 часа.../не може да е повече по физически причини спрямо датата на производство, видна на снимката/
Време ми е ценно и не ми се губи.
Моля темата да бъде изтрита.
Колега след като времето ти е ценно и не ти се губи а и имаш фирма която да ти изкупи хард дисковете защо пускаш обяви в форума?Нормално е човек да разпита за стоката която възнамерява да купи а един коректен продавач ще даде максимално точна информация за стоката която продава това е в негов интерес.Не мога да разбера какво толкова е напраил колегата с това че е разпитвал колко гаранция имат дисковете и колко часа са работили?Първоначално публикувано от BAlexandrov
Толкова ли ти е трудно да пуснеш едно HD TUNE и да дадеш скриин шотове от ерор репорта и хелт статуса.
Като пуснах темата не знаех, че ще ги изкупят и бях готов да загубя време. Да поискаш смарт статуса би било смислено искане за информация ама не би...