Продавам чистокръвни английски кокер шпаньоли
Продавам чистокръвен английски кокер шпаниьол. Роден на 16.05.2011г. Златен,ваксиниран,обезпаразитен,паспорт и микрочип.Взима се от мама и тате-не е развъдник или зоомагазин. София.Може да се вземе след 26.06.2011г. При интерес изпращам снимки.Кученцето може да се види след предварителен разговор и уговорка.За връзка 0878478726 или 0895617214 Цена : 250 лв.
Нова цена: 180лв
[img width=450 height=600]http://sunnycomputers.biz/FUT/K1.jpg[/img]
http://sunnycomputers.biz/FUT/K2.jpg
http://sunnycomputers.biz/FUT/K3.jpg
[img width=400 height=600]http://sunnycomputers.biz/FUT/K4.jpg[/img]
Re:Продавам чистокръвни английски кокер шпаньоли.София 0878478726 0895617214
Цитат:
Първоначално публикувано от fut
Продавам чистокръвен английски кокер шпаниьол. Роден на 16.05.2011г. Златен,ваксиниран,обезпаразитен,паспорт и микрочип.Взима се от мама и тате-не е развъдник или зоомагазин. София.Може да се вземе след 26.06.2011г. При интерес изпращам снимки.Кученцето може да се види след предварителен разговор и уговорка.За връзка 0878478726 или 0895617214 Цена : 180лв.
Re:Продавам чистокръвни английски кокер шпаньоли
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
Хм, кой Фют си ти :)
единствения и незабравим
Дам, тя Тошка май каза на Ани, че са се нароили кучляци ама бях забравил :)
ПС - Сложи 2-3 снимки за да привлечеш повече кучелюбители.
Кокерите са страхотна порода, тук във форума знам,че има и други горди собственици на такива кучета. Аз вече имам 1 госпожица от тази порода, но бих се замислил за още 1 куче за едни мои роднини.
Цитат:
Първоначално публикувано от System Error
Кокерите са страхотна порода, тук във форума знам,че има и други горди собственици на такива кучета. Аз вече имам 1 госпожица от тази порода,
Ние сме от другия пол -златист англичанин . Сега остриган. :), но с перчемче на главата , понякога от вятъра му щръква като на дизнозавър яката. :))
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309008762[/time]_________________________________________________
Цитат:
Първоначално публикувано от kris11
Ние сме от другия пол -златист англичанин . Сега остриган. :), но с перчемче на главата , понякога от вятъра му щръква като на дизнозавър яката. :))
fut защо е с повод на снимката ?? Кокера е душичка и мирно и послушно същество.
Коки е на повод защото снимката е направена в апартамента на майката и бебетата, и не трябваше да ходи при тях. Цитат:
Първоначално публикувано от kris11
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309012320[/time]_________________________________________________
Защо е на повод... ами защото е куче.
Синът ми изпитва панически страх от кучета например и всяко, което не е на каишка рискува жесток шут, раздаден с чисто сърце ако мине покрай мен, докато съм с детето.
Пряко сили мога да се съглася по-малки кучета да се извеждат в града без надморник, но без повод на обществени места е недопустимо спрямо моиъе разбирания.
Имах предвид на повод в апартамента :rolleyes:.Все пак вътре би трябвало да е FREE :).
Иначе естествено,че сме на повод.Аз пък не бих искал кучо да стресне някой или още по-лошо,някой да стресира него :wink:.
Твърдо ЗА правилата-повод,събиране на аки и тн.
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
Защо е на повод... ами защото е куче.
Синът ми изпитва панически страх от кучета например и всяко, което не е на каишка рискува жесток шут, раздаден с чисто сърце ако мине покрай мен, докато съм с детето.
Пряко сили мога да се съглася по-малки кучета да се извеждат в града без надморник, но без повод на обществени места е недопустимо спрямо моиъе разбирания.
Ами дано успее да преодолее страха,защото животните не са лошо по подразбиране, лоши са стопаните,които не ги възпитават. Моето куче например не приема нищо от ръка на непознат, но пък може да му се порадва на воля,защото е много добро.
Може да не са лоши, но нямат място в едномилионна столица през 21-ви век.
Поне във вид на помияри без стопани (тяхната лошотия откъде идва като са без стопанин...) и във вид на домашни кучета, необезопасени според закона!
Презумцията на кучелюбителите, че видиш ли те животинките са добри, а отношението към тях ги правела лоша е смехотворна от моя гледна точка. Това са хищници, агресивни животни и по правило - да, те са опасни за хората. А има изключения, при които стопаните са подтиснали естествените инстинкти на зверчето и са го моделирали в що годе приемлив вид за цивилизацията.