Резултати от 1 до 12 от общо 12

Продавам чистокръвни английски кокер шпаньоли

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. fut
    fut е офлайн

Тук е от
    May 2007

Продавам чистокръвни английски кокер шпаньоли

Продавам чистокръвен английски кокер шпаниьол. Роден на 16.05.2011г. Златен,ваксиниран,обезпаразитен,паспорт и микрочип.Взима се от мама и тате-не е развъдник или зоомагазин. София.Може да се вземе след 26.06.2011г. При интерес изпращам снимки.Кученцето може да се види след предварителен разговор и уговорка.За връзка 0878478726 или 0895617214 Цена : 250 лв.
    Нова цена: 180лв

[img width=450 height=600]http://sunnycomputers.biz/FUT/K1.jpg[/img]

[img width=400 height=600]http://sunnycomputers.biz/FUT/K4.jpg[/img]

2.  

3. fut
    fut е офлайн

Тук е от
    May 2007

Re:Продавам чистокръвни английски кокер шпаньоли.София 0878478726 0895617214

Цитат Първоначално публикувано от fut
    Продавам чистокръвен английски кокер шпаниьол. Роден на 16.05.2011г. Златен,ваксиниран,обезпаразитен,паспорт и микрочип.Взима се от мама и тате-не е развъдник или зоомагазин. София.Може да се вземе след 26.06.2011г. При интерес изпращам снимки.Кученцето може да се види след предварителен разговор и уговорка.За връзка 0878478726 или 0895617214 Цена : 180лв.

4. kod
    kod е на линия
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:Продавам чистокръвни английски кокер шпаньоли

Хм, кой Фют си ти

5. fut
    fut е офлайн

Тук е от
    May 2007

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Хм, кой Фют си ти
    единствения и незабравим

6. kod
    kod е на линия
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Дам, тя Тошка май каза на Ани, че са се нароили кучляци ама бях забравил

ПС - Сложи 2-3 снимки за да привлечеш повече кучелюбители.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Кокерите са страхотна порода, тук във форума знам,че има и други горди собственици на такива кучета. Аз вече имам 1 госпожица от тази порода, но бих се замислил за още 1 куче за едни мои роднини.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от System Error
    Кокерите са страхотна порода, тук във форума знам,че има и други горди собственици на такива кучета. Аз вече имам 1 госпожица от тази порода,
    Ние сме от другия пол -златист англичанин . Сега остриган. , но с перчемче на главата , понякога от вятъра му щръква като на дизнозавър яката.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309008762[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от kris11
    Ние сме от другия пол -златист англичанин . Сега остриган. , но с перчемче на главата , понякога от вятъра му щръква като на дизнозавър яката.
    fut защо е с повод на снимката ?? Кокера е душичка и мирно и послушно същество.

10. fut
    fut е офлайн

Тук е от
    May 2007

Коки е на повод защото снимката е направена в апартамента на майката и бебетата, и не трябваше да ходи при тях.
    Цитат Първоначално публикувано от kris11
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309012320[/time]_________________________________________________

11. kod
    kod е на линия
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Защо е на повод... ами защото е куче.
    Синът ми изпитва панически страх от кучета например и всяко, което не е на каишка рискува жесток шут, раздаден с чисто сърце ако мине покрай мен, докато съм с детето.
    Пряко сили мога да се съглася по-малки кучета да се извеждат в града без надморник, но без повод на обществени места е недопустимо спрямо моиъе разбирания.

12. fut
    fut е офлайн

Тук е от
    May 2007

Имах предвид на повод в апартамента :rolleyes:.Все пак вътре би трябвало да е FREE .
    Иначе естествено,че сме на повод.Аз пък не бих искал кучо да стресне някой или още по-лошо,някой да стресира него .
    Твърдо ЗА правилата-повод,събиране на аки и тн.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Защо е на повод... ами защото е куче.
    Синът ми изпитва панически страх от кучета например и всяко, което не е на каишка рискува жесток шут, раздаден с чисто сърце ако мине покрай мен, докато съм с детето.
    Пряко сили мога да се съглася по-малки кучета да се извеждат в града без надморник, но без повод на обществени места е недопустимо спрямо моиъе разбирания.
    Ами дано успее да преодолее страха,защото животните не са лошо по подразбиране, лоши са стопаните,които не ги възпитават. Моето куче например не приема нищо от ръка на непознат, но пък може да му се порадва на воля,защото е много добро.

14.  

15. kod
    kod е на линия
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Може да не са лоши, но нямат място в едномилионна столица през 21-ви век.
    Поне във вид на помияри без стопани (тяхната лошотия откъде идва като са без стопанин...) и във вид на домашни кучета, необезопасени според закона!

Презумцията на кучелюбителите, че видиш ли те животинките са добри, а отношението към тях ги правела лоша е смехотворна от моя гледна точка. Това са хищници, агресивни животни и по правило - да, те са опасни за хората. А има изключения, при които стопаните са подтиснали естествените инстинкти на зверчето и са го моделирали в що годе приемлив вид за цивилизацията.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Програма за английски език
    От Tores във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 25-12-05, 12:21
  2. художествена литература на английски
    От IBANEZ_ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 14-04-05, 12:15
  3. Защо форума е на английски?
    От Борис във форум За Форума
    Отговори: 20
    Последно: 12-06-04, 00:28
  4. RQ:Самоучител по английски...?
    От mato във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 21-03-04, 13:44
  5. Субтитри на английски
    От xtra във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 10-04-03, 00:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе