Хендсфри за нокиа от 5800, не ползвано -15лв.
Лентов кабел за samsung U600 нов - 5лв.
От Варна съм може да се пробват преди да се вземат.
За другите градове с куриер.
За бръзка ЛС имел daniel_vn88@abv.bg тел 0895953304
Хендсфри за нокиа от 5800, не ползвано -15лв.
От Варна съм може да се пробват преди да се вземат.
За другите градове с куриер.
За бръзка ЛС имел daniel_vn88@abv.bg тел 0895953304
Здрасти трябва ми захранването , но тази цена не ме урежда , въпросното захранване струва точно толкова но ново от магазин с гаранция , за 15 лв ако работи добре ще го взема.Първоначално публикувано от salamander
Захранването е включвано единпът за няма пет минути, ново е, не мога да го докажа( мирише на ново- хахах ) беше с касов бон. И колко струва 25лв. чисто ново?
Точно толкова струва 25 лева , ново , наскоро купувах за брат ми от варна юникомс , за 24-25 лв го купих , рекспауър 400вата , ако си навит за 15 лв го вземам.От варна съмПървоначално публикувано от salamander
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312442900[/time]_________________________________________________
Точно толкова струва 25 лева , ново , наскоро купувах за брат ми от варна юникомс , за 24-25 лв го купих , рекспауър 400вата , ако си навит за 15 лв го вземам.От варна съмПървоначално публикувано от salamander
То и мойто е от там( странно) , явно ще си остане вечно мойо.
Колега ново захранване на нивото на твоето но 450W с 12см перка е 25лв
http://www.erabg.com/products/detail...ic-450W-120mm/
Просто тези 15лв които ти е предложил колегата са му просто макс.Поздрави
Имай напредвид че ако и патува до друг град,ще има -5-6-7 лв доставка и дори и 15 лв да го дадеш то всеки ще предпочете да си го купи от магазина със пълна гаранция
Ще го даваш ли или не , от варна съм така че ще си го взема на място.
Проявявам интерес към процесора, особено ако е с охлаждане!
Добавям и хендсфри за нокиа от 5800, не ползвано -15лв.
Видеото и захранването са продадени, моля модераторите да променят заглавието на продавам хендсфри и лентов кабел