Продавам ATi Radeon HD5830 , Extreme модел на Sapphire с 1GB GDDR5, bulk, т.е в пликче само със захранващ molex to PCI-E adapter.
Цена 190лв
Само за София
за връзка тел:
О 8_7 965О44_8
О899 199_1-4 3
или ЛС
Продавам ATi Radeon HD5830 , Extreme модел на Sapphire с 1GB GDDR5, bulk, т.е в пликче само със захранващ molex to PCI-E adapter.
Цена 190лв
Само за София
за връзка тел:
О 8_7 965О44_8
О899 199_1-4 3
или ЛС
Гаранция има ли , питам защото в нета за 20-30 лв отгоре вървят с остатъчна гаранция ?
и колко време е копала ?
bulk-a има и dvi to d-sub
И защо в друг форум са 185 - тука за идиоти ли ни вземаш ?
пс- аз не се чувствам като идиот, като чета поста, човека има право да си слага каквито иска цени.
Продадено за ключ
PS
Относно цената в друг форум, първо обявата там е от днес (т.е. след като трябваше да им спя на шума от картите), второ личните ми предпочитания, базирани на многобройни и безпроблемни покупки и продажби там накланят сериозно везните, гаранциите са през колега от "другия" форум, следователно за членове на въпросният би могло да се съдейства, относно окомплектацията написал съм какво давам с картите, щото няма да седна да се ровя за някакви преходници, свалям от компа и давам, и последно като я има нова с гаранция за 20-30 лева отгоре що не си я купиш от там?