Intel Core 2 Duo E8400 ревизия E0 (SLB9J), s.775 - 145 лв.
Радо
гр. София
0887 520 877
skype - rad013
Преглед за печат
Intel Core 2 Duo E8400 ревизия E0 (SLB9J), s.775 - 145 лв.
Радо
гр. София
0887 520 877
skype - rad013
Това ли е звярът ? Малко повече инфо можеш ли да дадеш, не за друго, ами понеже цената е подозрително добра :grin:. Защо го продаваш? До каква честота се държи стабилно ? Само не казвай, че не си го форсирал. Нещо взех да му се точа :)
Това "ревизия E0 (SLB9J)" какво означава ?
В Сф ли е ?
Мерси.
Ревизия Е0 и C0 са двете за този процесор ( всички са SLB9J )
Е0 е клокващата се - стигат до 4,5GHz с хубави компоненти.
C0 не винаги отива до 4 GHz но това е стабилния и максимум.
Цената е леко пресилено да кажеш че е "подозрително добра" ( в други обяви има и по-евтини ) , по скоро е нормална. Всичко зависи от бройката и от нуждата на продавача да го продаде.
rad013 задължително е да оставиш местоположение и начин за връзка с теб !!!
Не че правя услуга на собственика, но в сайта от където изрязах картинката му искат над 300 лв, нов. :yikes. Освен да е стара цената и да са паднали ?!
Е, г-н Теchno, ako го удряш на пазарлък в моя полза, това е друга работа :azn: :god
Скоро тук имаше Е8500 Е0 за 140,че беше и от Бургас даже :) така че цената бих казал че е добра но не и ниска ;)
Въпросния E8500 беше C0, понеже лично го проверих. Човека го беше продал, но се оказа, че купувача се е отказал в последствие и той ми се обади. След като видях снимка на процесора се отказах и аз.
Mr.TECHNO се явява нещо като учтивия лос в този форум, но информацията му куца... Intel Core 2 Duo E8400 има две разновидности на Core stepping-а - C0 (SLAPL) и E0 (QHGG, SLB9J). E8500 - C0 (SLAPK)
E0 (QHEY, SLB9K), а Е8600 само E0 - (QHEX, SLB9L).
Надявам се, че бях достатъчно изчерпателен. :wink:
Чак толкова не исках да бъркам хората които питат какво значи Е0 ревизия.
Калчев - не се пазаря , нито обсъждам цена - казах че цената е добра , но не и подозрително ниска.
Радо, "Учтивия лос" ти го ......... в приказката - защо ме свърза с него , не знам ?
Генчо от "Изгрев" - пред двата процесора бих предпочел този. Дори и E0 ревизия да са двата. Множителя е малко по-голям , но пък границата и на двата е еднаква. Даже по-големия множител може да спъне клока и да го намалиш пак.
Шегувам се, Mr. TECHNO, жив и здрав! :Drinks:
rad013, и какво не ти харесва в CPU-то, та го продаваш ? Клокнат би трябвало да лети. ... а преди някой и друг месец си бил заинтересован от подобен такъв :detective: :)
Страх ме е, защото един познат си пече неговия на 70-90* с виско V и обикновен вентилатор, и след 6 месеца като отказа да работи на макс, а само стандартно, го шитна. Колко живот му остава при новия собственик не знам ..
4 GHz отнася ли ги безпроблемно ?
Град ?
Продавам го, защото си търся Core 2 Quad q9550 и нагоре, мисля скоро да не сменям платформата. Да, наистина лети процесора, но искам 4-ядрен. Ако решиш да го вземеш ще се разберем за някакъв тестов период, стига разбира се да не го изпържиш.:016:
Лично аз на повече от 4Ghz не съм го пускал, при положение, че съм с Thermalright Ultra-120 eXtreme Intel BP (http://www.dekada.com/catalog/ultra1...775-p-653.html). Не се притеснявай, грижа се за компонентите си, а и нямам излишни пари като приятелят ти за нови. В това, че съм коректен ще се убедиш сам... :wink:
Човекът със 8500 ми каза че е Е0 и мога да го видя ако искам сега ако той лъже и аз лъжа...Както и да е.Има Q9550 на 260лв ако се интересуваш щи дам линк
update : https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg522050
Бургас каза, нали? Значи е друг човек. Ще съм ти благодарен ако ме свържеш с човека за Quad-a. :Drinks:
и след това ми продаваш стария за 100 :grin:
И следващите постове без връзка с темата,ще...
Това няма как да стане, не съм благотворително дружество! Мисля, че бях пределно ясен, aко те устройва цената го вземай, ако ли не - ще те помоля да не спамиш! :wink:
Имаш ЛС колега