Преди известно време имаше един съфорумник "KLIZMO", който една година продаваше един безполезен монитор Филипс. Случая с тази самобръсначка е подобен. Нека модераторите да изтриват подобни постове ( по -стари от 45 дни) вместо да трият мненията на коректни ползватели на форума, моля!!!
Да не говориш за тази обява https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg542538Първоначално публикувано от yo ko
горкият човечец на модераторите им писна и му отказаха обявата,то няма продаване този монитор,ама лошо няма да си го държи.Такъв монитор върви 60-80 лв приблизително.Те нови 22-ки фулл ХД ЛЕД вървят по 220 лв със 3 г ганация.
Или пък този хитрец дето има 1 000 000 обяви за този "мощен" и незаменим компютър дето 2 години неможа да го продаде https://forum.setcombg.com/index.php/topic,50011.0.html
yo ko - що не земеш да си гледаш работата бе - ми да ваш акъл кой какво да трие.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328527288[/time]_________________________________________________
тя цената ми ще е актуална и след една година
Явно имаш нужда от поучаване при положение, че правописът ти не е от най-силните ти страни. Явно и продажбите ти са такива. Вземи си поука вместо да се афектираш от неуспехите си!Първоначално публикувано от groshev
П.С. Защо не споделиш и рисковете за здравето от използването на употребявана самобръсначка ?!
П.С. Защо не споделиш и рисковете за здравето от използването на употребявана самобръсначка ?!
Ти май не си добре с главата. Обясни ги рисковете на производителя бе - или кажи на техно веригите да спрат да ги продават.
След като прочетох отговори 19( "...някой си с ник "клизмо"..." ) и 20 и посочените препратки се просълзих от смях. Все още прихвам инцидентно. Ето затова чета раздел "продава".
Иначе исканата цена тук за стоката от тази обява си е наполовина от продажната на нова по сайтовете- имало е доста по-големи феномени.
Е трябва да се отвори тема в дъра-бъра-дрън-дрън с публикувани уникални обяви и свързаните с тях разговори от текущия раздел.
Ти сайтовте не ги гледай. Аз чакаш колега да намали цената, но недочакаш. Взех си 8250 за 200лв. чисто нова с 2 години гаранция. По сайтовете е доста по-скъпа. Това са стари модели самобръсначки и се изчистват последни бройки. Това, че е ползвана не е проблем. Може да се мие под течаща вода и не е проблем да се дезинфекцира.
Чисто нова самобръсначка 6-та серия - най-евтината - 55 лв. 3 бр. нови ножчета за нея - 90 лв. Цени в Технополис.Първоначално публикувано от Julian
Julian - защо не предложи ти някаква цена ами чакаш бре аз че няма да я подаря във форума няма но мога и за 150лв да я дам. Принципно не ми е за парите така или иначе не я ползвам - просто брадата ми не се нагажда за електрически самобъсначки иначе си е перфектна. Неразличима от нова и е ползвана няколко пъти. Батерията си държи толкова колкото и като я купих.