Резултати от 1 до 7 от общо 7

Продавам AMD Phenom II X4 940 Black Edition + 4GB памет + дъно

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте!
    Продавам следната конфигурация:

Дънна платка: GIGABYTE GA-MA770-UD3, AMD 770/870 (RX780) + SB750
    Памет: 4GB (4096MB) ADATA DDR2-SDRAM PC-6400 800MHz
    Процесор: AMD Phenom II X4 940 Black Edition
    Охладител: Akasa Nero
    Цена (всички компоненти – процесор, памет, дънна платка и охладител заедно): 300 лв.

Допълнителна информация:
    Конфигурацията е работила (и продължава да си работи) без никакъв проблем от асемблирането (октомври 2009) си досега. Стабилно функционира под Windows XP/Vista/Seven. Първоначално беше с 2 GB памет, която след това беше разширена на 4GB. Единственият странен „бъг“ беше добавянето на допълнително 2 х 1 GB памет. Машината отказваше да приеме 4-тия 1GB модул, но решението се оказа лесно – последователно стартиране след поставяне на всеки един от отделните 1GB модули. Оттогава никакви проблеми.
    Процесорът е Deneb ядро, „черно издание“ с отключен множител, съответно е овърклокван няколко пъти до 3,75 GHz, но с идея да се тества докъде му се простират възможностите. През останалото време (2 години) не е „ръчкан“ и е работил единствено и само на фабрична честота. Следвал съм старото инженерно правило, че всяко устройство трябва да се експлоатира в номиналните му параметри.
    Доста съм доволен от охладителя, с тръби, 120 mm вентилатор, особено тих и надежден. За сведение осигурява до 20-25 оС, макс. 36оС на процесора (само жежките летни месеци) и ви дава поле за изява откъм овърклок, за който има достатъчно информация в интернет, особено за този процесор с това ядро \просто google!\. С други думи в машината има още "хляб", особено след адекватен овърклок

Дъното и охладителя са със запазена кутия със съответните книжки, кабели и т.н. (ако имате нужда от тях), останалите компоненти са без.

За контакти:
    0895460304– Делян еmail: ddonev@mail.bg
    Конфигурацията се намира в София.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

Re:Продавам AMD Phenom II X4 940 Black Edition + 4GB памет + дъно

процесора за колко е отделно ?

4. Member
    Тук е от
    May 2001

Процесора е АМ2+ - мирясай . Човека е написал ддр2
    нали търсеше ам3 ?

5. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте, колеги!
    Извинявам се за мълчанието няколко дни (основно на колегите които ми бяха пратили лично съобщение), но бях ангажиран с други събития и бях достъпен единствено на мобилния телефон, така че в събота вечер ми остана малко време.
    И така:

За процесора: на този етап не ми се иска да го продавам отделно, но ако някой наистина много държи на този процесор и има вече дъно и памет и качествено охлаждане, може да се съглася на цена от 169 лв.
    В този ред на мисли съм склонен да сваля цената на цялата конфигурация на 279 лв. Тоест около 100 лева повече получавате и дъно и памет и добро охлаждане.
    Получих запитвания за цена на конфигурацията, но без паметта: да, има вариант, цена 249 лв.

Искаше ми се да продам и връча конфигурацията "жива" (така както е извадена от кутията), за да ви спестя повторно поставяне на охладители и т.н.

6. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте, колеги!
    Дъното, охладителя и процесора са спазарени така да се каже.
    Паметта ще измисля какво да правя с нея, ако някой прояви интерес, може да се свърже с мен. Четирите модула за 40 лева мисля, че е fair deal.

7. Тук е от
    Jul 2011

Рамта ще я взема аз

(чухме се преди малко по телефона)

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

Компонентите са продадени. Честито на новите собственици, нека ги ползват със здраве! Благодаря на всички, които проявиха интерес! Темата може да бъде заключена.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам AMD Phenom II X4 965 Black Edition
    От ivanxxx във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 05-04-14, 20:21
  2. Oт Phenom II X4 Black Edition 965 kъм FX-6100 струва ли си ?
    От ivanxxx във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 6
    Последно: 16-06-13, 21:18
  3. Продавам AMD Athlon 7752 Black Edition s.AM2
    От airburn във форум Продава
    Отговори: 6
    Последно: 24-06-12, 17:06
  4. Продавам 2 харда - WD 1TB Black Edition и WD 500GB
    От RIPSTER във форум Приключили продажби
    Отговори: 0
    Последно: 09-10-11, 15:26
  5. продавам AMD Athlon™ 64 X2 7750 Black Edition 2.7GHz
    От kalistu във форум Продава
    Отговори: 4
    Последно: 20-01-10, 01:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе