Продавам LG DVD Player DVX298H ,HDMI , USB
почти ново ,използвяано е 7-8 пъти работи перфектно има си и субтитри на български ,просто ми стои и няма какво да го правя
ЦЕНА 49 лв
намира се във Варна
mihailov_s@abv.bg
Преглед за печат
Продавам LG DVD Player DVX298H ,HDMI , USB
почти ново ,използвяано е 7-8 пъти работи перфектно има си и субтитри на български ,просто ми стои и няма какво да го правя
ЦЕНА 49 лв
намира се във Варна
mihailov_s@abv.bg
up
up
справя ли се нормално с последните xvid/divx-ове - т.е. до каква резолюция чете
и със субтитрите как е ?
В смисъл чете срт тхт - има ли нещо да ги вдига, сваля, цвят
ако всичко е наред да го взема
няма проблеми с форматите,чете си всичко ,обаче за свалянето и цвета ще те излъжа ,не съм си играл с настройките ,но като цяло субтитрите си се виждат нормално и не съм забелязал да трябват някакви корекции
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324469768[/time]_________________________________________________
за резолюцията ,до колкото се сещам имаше някаква настройка за 1080 но пак трябва да погледна ,че съм го прибрал
Има такава и за тая цена си заслужава , аз също го имам и много рядко се запъва на някой ТВрип иначе от външен хард върви всичко , а имам и Нео което не му стига силицата за филми които са по 1,4 Гб :)) накъсва здраво . Ако не се лъжа тоя плеар не пуска филм повече от 2 Гб.
Мисля че го купувах за 116 лв.
up
Днес купих въпросното ДВД от колегата, но след извършените проби съм меко казано разочарован :sad:
За да бъда обективен ще разкажа цялата хронология на сделката.
Преди десетнина дни пратих на колегата П.М. с предложена цена от 40 лева. Получи отговор "така и така ми стои ще ти го дам". Тъй като очаквах да имам командировка до Варна, и да спестя разходите за куриери изчаках. До вчера. Към 19 часа ме информираха, че днес съм командировка във Варна. Със серия от SMS се уговорихме с колегата да се чуем днес. Той ми се обади към 10.30 часа днес. Тъй като автомобилът с който бях, имаше технически проблем, го помолих той да дойде на определено място до 12 часа. Срещнахме се на улицата, той ми даде ДВД-то - аз платих 40 лева. Към 16 часа се прибрах в къщи, включих ДВД-то и от там започнаха...изненадите от "почти новото, използвано 7-8 пъти и работещо перфектно" ДВД...
Първа Изненада: Дистанционното не работеше. Отворих го. Двете батерии ААА в бяха различни, напълно изтощени, като едната батерия беше протекла и беше побеляло вътре, нещо като наслоен котлен камък.
Втора Изненада: Отзад на ДВД-то имаше лепенка-етикет на който пише 5746. Според мен вариантите са два - или е било на ремонт или в/от заложна къща. Доводите ми са, че към "почти новото" ДВД няма никакви документи.
Трета Изненада: Вътре имаше забравено ДВД /синьо, с надпис АЛФ втори сезон/ което при опит за стартиране даваше грешка.
Интересното беше, че на компютърното ДВД устройство, филмчетата си тръгват без проблем.
Четвърта Изненада: Три~четири пъти, при гледането на филми с не-много тежка компресия /Rome: Season I & II/ картината замръзваше и само изключването на цялото устройство оправяше нещата.
Като цяло ДВД работи много лениво и много дълго мисли, особенно при първоначалното стартиране на филм!
Старото ми Elite PV-400 се държи в пъти по-добре - и като скорост на работа, и като скорост из менютата.
Единствената причина, да се заинтересувам от това ДВД беше HDMI.
Сега, вече АЗ/не Mihailov/ имам ДВД, което "просто ми стои и няма какво да го правя",
като за това платих скромната сума от 40 лева!
Колега ,ако обичаш били ми върнал двд-то по куриер или ако имаш път насам ,че като те слушам ми ставал жал за теб ,колко много си се прецекал и как света е толкова несправедлив :). Двд-то действително си е ново и при мен не е правело никакви порблеми ,факт е че батериите са изтекли поради това ,че е стояло без да се използва ,купуване е от Технополис преди около 3 години ,имам и документи и мога да го докажа, няма нужда да правим от мухата -слон .Не си доволен -връщаш го и без излишни обяснения ,техника е всичко се случва , и не мисля че ще забогатея с 40 лв
Да приведе стоката в технически(естетическо) добро състояние е работа на продавача.Цитат:
Първоначално публикувано от Mihailov
Аз така смятам, че е правилно, и така правя с нещата които аз продавам.
Тези документи(ако съществуват) трябваше да са в мен! Те си вървят със стоката.Цитат:
Първоначално публикувано от Mihailov
Аз така смятам, че е правилно, и така правя с нещата които аз продавам.
ДВД-го вече е в кашон в гаража. За толкова пари - толкова нерви стигат!
Моля модераторите да прехвърлят темата в Приключили продажби!
аз съм длъжен да поправя нещата ,не искам да се остава с убеждението че нарочно е станало така ,предложих ти да си го взема и да ти върна парите ,случват се такива неща ,може би е била моя вината, че не съм го погледнал ,но е факт ,че стои отдавана и си работеше,може би с времето да му се е зацапала главата ,но знам ли ,няма значение постъпи както си решиш ,никой от нас предполагам няма да обеднее с 40 лв, имам да ти връщам услуга ,така че ако се наложи нещо ще съдействам с удоволствие.
весели празници