Продавам LG DVD Player DVX298H ,HDMI , USB
почти ново ,използвяано е 7-8 пъти работи перфектно има си и субтитри на български ,просто ми стои и няма какво да го правя
ЦЕНА 49 лв
намира се във Варна
mihailov_s@abv.bg
Продавам LG DVD Player DVX298H ,HDMI , USB
почти ново ,използвяано е 7-8 пъти работи перфектно има си и субтитри на български ,просто ми стои и няма какво да го правя
ЦЕНА 49 лв
намира се във Варна
mihailov_s@abv.bg
справя ли се нормално с последните xvid/divx-ове - т.е. до каква резолюция чете
и със субтитрите как е ?
В смисъл чете срт тхт - има ли нещо да ги вдига, сваля, цвят
ако всичко е наред да го взема
няма проблеми с форматите,чете си всичко ,обаче за свалянето и цвета ще те излъжа ,не съм си играл с настройките ,но като цяло субтитрите си се виждат нормално и не съм забелязал да трябват някакви корекции
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324469768[/time]_________________________________________________
за резолюцията ,до колкото се сещам имаше някаква настройка за 1080 но пак трябва да погледна ,че съм го прибрал
Има такава и за тая цена си заслужава , аз също го имам и много рядко се запъва на някой ТВрип иначе от външен хард върви всичко , а имам и Нео което не му стига силицата за филми които са по 1,4 Гбнакъсва здраво . Ако не се лъжа тоя плеар не пуска филм повече от 2 Гб.
Мисля че го купувах за 116 лв.
Днес купих въпросното ДВД от колегата, но след извършените проби съм меко казано разочарован
За да бъда обективен ще разкажа цялата хронология на сделката.
Преди десетнина дни пратих на колегата П.М. с предложена цена от 40 лева. Получи отговор "така и така ми стои ще ти го дам". Тъй като очаквах да имам командировка до Варна, и да спестя разходите за куриери изчаках. До вчера. Към 19 часа ме информираха, че днес съм командировка във Варна. Със серия от SMS се уговорихме с колегата да се чуем днес. Той ми се обади към 10.30 часа днес. Тъй като автомобилът с който бях, имаше технически проблем, го помолих той да дойде на определено място до 12 часа. Срещнахме се на улицата, той ми даде ДВД-то - аз платих 40 лева. Към 16 часа се прибрах в къщи, включих ДВД-то и от там започнаха...изненадите от "почти новото, използвано 7-8 пъти и работещо перфектно" ДВД...
Първа Изненада: Дистанционното не работеше. Отворих го. Двете батерии ААА в бяха различни, напълно изтощени, като едната батерия беше протекла и беше побеляло вътре, нещо като наслоен котлен камък.
Втора Изненада: Отзад на ДВД-то имаше лепенка-етикет на който пише 5746. Според мен вариантите са два - или е било на ремонт или в/от заложна къща. Доводите ми са, че към "почти новото" ДВД няма никакви документи.
Трета Изненада: Вътре имаше забравено ДВД /синьо, с надпис АЛФ втори сезон/ което при опит за стартиране даваше грешка.
Интересното беше, че на компютърното ДВД устройство, филмчетата си тръгват без проблем.
Четвърта Изненада: Три~четири пъти, при гледането на филми с не-много тежка компресия /Rome: Season I & II/ картината замръзваше и само изключването на цялото устройство оправяше нещата.
Като цяло ДВД работи много лениво и много дълго мисли, особенно при първоначалното стартиране на филм!
Старото ми Elite PV-400 се държи в пъти по-добре - и като скорост на работа, и като скорост из менютата.
Единствената причина, да се заинтересувам от това ДВД беше HDMI.
Сега, вече АЗ/не Mihailov/ имам ДВД, което "просто ми стои и няма какво да го правя",
като за това платих скромната сума от 40 лева!
Колега ,ако обичаш били ми върнал двд-то по куриер или ако имаш път насам ,че като те слушам ми ставал жал за теб ,колко много си се прецекал и как света е толкова несправедлив. Двд-то действително си е ново и при мен не е правело никакви порблеми ,факт е че батериите са изтекли поради това ,че е стояло без да се използва ,купуване е от Технополис преди около 3 години ,имам и документи и мога да го докажа, няма нужда да правим от мухата -слон .Не си доволен -връщаш го и без излишни обяснения ,техника е всичко се случва , и не мисля че ще забогатея с 40 лв
Да приведе стоката в технически(естетическо) добро състояние е работа на продавача.Първоначално публикувано от Mihailov
Аз така смятам, че е правилно, и така правя с нещата които аз продавам.
Тези документи(ако съществуват) трябваше да са в мен! Те си вървят със стоката.Първоначално публикувано от Mihailov
Аз така смятам, че е правилно, и така правя с нещата които аз продавам.
ДВД-го вече е в кашон в гаража. За толкова пари - толкова нерви стигат!
Моля модераторите да прехвърлят темата в Приключили продажби!
аз съм длъжен да поправя нещата ,не искам да се остава с убеждението че нарочно е станало така ,предложих ти да си го взема и да ти върна парите ,случват се такива неща ,може би е била моя вината, че не съм го погледнал ,но е факт ,че стои отдавана и си работеше,може би с времето да му се е зацапала главата ,но знам ли ,няма значение постъпи както си решиш ,никой от нас предполагам няма да обеднее с 40 лв, имам да ти връщам услуга ,така че ако се наложи нещо ще съдействам с удоволствие.
весели празници