Резултати от 1 до 11 от общо 11

Продавам LG DVD Player DVX298H HDMI USB

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2007

Продавам LG DVD Player DVX298H HDMI USB

Продавам LG DVD Player DVX298H ,HDMI , USB
    почти ново ,използвяано е 7-8 пъти работи перфектно има си и субтитри на български ,просто ми стои и няма какво да го правя

ЦЕНА 49 лв
    намира се във Варна
    mihailov_s@abv.bg

2.  

3. Тук е от
    Apr 2007

Re:Продавам LG DVD Player DVX298H HDMI USB

up

4. Тук е от
    Apr 2007

up

5. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

справя ли се нормално с последните xvid/divx-ове - т.е. до каква резолюция чете
    и със субтитрите как е ?
    В смисъл чете срт тхт - има ли нещо да ги вдига, сваля, цвят
    ако всичко е наред да го взема

6. Тук е от
    Apr 2007

няма проблеми с форматите,чете си всичко ,обаче за свалянето и цвета ще те излъжа ,не съм си играл с настройките ,но като цяло субтитрите си се виждат нормално и не съм забелязал да трябват някакви корекции
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324469768[/time]_________________________________________________

за резолюцията ,до колкото се сещам имаше някаква настройка за 1080 но пак трябва да погледна ,че съм го прибрал

7. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Има такава и за тая цена си заслужава , аз също го имам и много рядко се запъва на някой ТВрип иначе от външен хард върви всичко , а имам и Нео което не му стига силицата за филми които са по 1,4 Гб накъсва здраво . Ако не се лъжа тоя плеар не пуска филм повече от 2 Гб.
    Мисля че го купувах за 116 лв.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2007

up

10. tyo
    tyo е офлайн

Тук е от
    Oct 2003

Днес купих въпросното ДВД от колегата, но след извършените проби съм меко казано разочарован
    За да бъда обективен ще разкажа цялата хронология на сделката.

Преди десетнина дни пратих на колегата П.М. с предложена цена от 40 лева. Получи отговор "така и така ми стои ще ти го дам". Тъй като очаквах да имам командировка до Варна, и да спестя разходите за куриери изчаках. До вчера. Към 19 часа ме информираха, че днес съм командировка във Варна. Със серия от SMS се уговорихме с колегата да се чуем днес. Той ми се обади към 10.30 часа днес. Тъй като автомобилът с който бях, имаше технически проблем, го помолих той да дойде на определено място до 12 часа. Срещнахме се на улицата, той ми даде ДВД-то - аз платих 40 лева. Към 16 часа се прибрах в къщи, включих ДВД-то и от там започнаха...изненадите от "почти новото, използвано 7-8 пъти и работещо перфектно" ДВД...

Първа Изненада: Дистанционното не работеше. Отворих го. Двете батерии ААА в бяха различни, напълно изтощени, като едната батерия беше протекла и беше побеляло вътре, нещо като наслоен котлен камък.
    Втора Изненада: Отзад на ДВД-то имаше лепенка-етикет на който пише 5746. Според мен вариантите са два - или е било на ремонт или в/от заложна къща. Доводите ми са, че към "почти новото" ДВД няма никакви документи.
    Трета Изненада: Вътре имаше забравено ДВД /синьо, с надпис АЛФ втори сезон/ което при опит за стартиране даваше грешка.
    Интересното беше, че на компютърното ДВД устройство, филмчетата си тръгват без проблем.
    Четвърта Изненада: Три~четири пъти, при гледането на филми с не-много тежка компресия /Rome: Season I & II/ картината замръзваше и само изключването на цялото устройство оправяше нещата.

Като цяло ДВД работи много лениво и много дълго мисли, особенно при първоначалното стартиране на филм!
    Старото ми Elite PV-400 се държи в пъти по-добре - и като скорост на работа, и като скорост из менютата.
    Единствената причина, да се заинтересувам от това ДВД беше HDMI.

Сега, вече АЗ/не Mihailov/ имам ДВД, което "просто ми стои и няма какво да го правя",
    като за това платих скромната сума от 40 лева!

11. Тук е от
    Apr 2007

Колега ,ако обичаш били ми върнал двд-то по куриер или ако имаш път насам ,че като те слушам ми ставал жал за теб ,колко много си се прецекал и как света е толкова несправедлив . Двд-то действително си е ново и при мен не е правело никакви порблеми ,факт е че батериите са изтекли поради това ,че е стояло без да се използва ,купуване е от Технополис преди около 3 години ,имам и документи и мога да го докажа, няма нужда да правим от мухата -слон .Не си доволен -връщаш го и без излишни обяснения ,техника е всичко се случва , и не мисля че ще забогатея с 40 лв

12. tyo
    tyo е офлайн

Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от Mihailov
    факт е че батериите са изтекли поради това ,че е стояло без да се използва
    Да приведе стоката в технически(естетическо) добро състояние е работа на продавача.
    Аз така смятам, че е правилно, и така правя с нещата които аз продавам.

Цитат Първоначално публикувано от Mihailov
    купуване е от Технополис преди около 3 години ,имам и документи и мога да го докажа
    Тези документи(ако съществуват) трябваше да са в мен! Те си вървят със стоката.
    Аз така смятам, че е правилно, и така правя с нещата които аз продавам.

ДВД-го вече е в кашон в гаража. За толкова пари - толкова нерви стигат!
    Моля модераторите да прехвърлят темата в Приключили продажби!

13. Тук е от
    Apr 2007

аз съм длъжен да поправя нещата ,не искам да се остава с убеждението че нарочно е станало така ,предложих ти да си го взема и да ти върна парите ,случват се такива неща ,може би е била моя вината, че не съм го погледнал ,но е факт ,че стои отдавана и си работеше,може би с времето да му се е зацапала главата ,но знам ли ,няма значение постъпи както си решиш ,никой от нас предполагам няма да обеднее с 40 лв, имам да ти връщам услуга ,така че ако се наложи нещо ще съдействам с удоволствие.

весели празници

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. player hdmi usb
    От get във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 26-12-11, 11:08
  2. Продавам: HDMI Media Player WD Live TV - 80 лева!!!
    От balinoff във форум Приключили продажби
    Отговори: 0
    Последно: 24-11-11, 12:16
  3. Отговори: 4
    Последно: 21-07-11, 01:41
  4. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09
  5. DVD DivX Player с HDMI и USB
    От varieca във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 93
    Последно: 23-10-08, 12:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе