За Новата година -
здраве до амина, шарени торбички, пълни със парички и гърненце с мед - да е на берекет и много късмет!
Продавам си лаптопа, а именно DELL VOSTRO 1500 с видеокарта 8600GT за 510лв. + нова 9 клетъчна батерия.
Ето пълноценно и подробно ревю, което се отнася до хардуер с по-слаби възможности.
http://www.notebookcheck.net/Review-...op.6806.0.html
Предлаганият от мен е с по-бързия процесор Т7250 и с 4 ГБ РАМ..
Конфигурацията е DELL Vostro 1500 INT T7250, 8600GT
15.4\" 1280x800 pixel, WXGA TFT TrueLife Display with Integrated 2.0 mega pixel webcam
Intel® Core™ 2 Duo Processor T7250 (2.0 GHz, 2 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)
nVidia GeForce Go8600M GT 16x PCIe 256MB Video Card
6-Cell Battery
2х2GB DDR-2
160GB SATA 5400 rpm HDD
DVD+/-RW
56k Modem
Ethernet 10/100 NIC
Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (abgn)
Моят е без блутуут.
Стикер за оригинален Уиндоус ХР НЕ.
Пазил съм машинката като зеницата на окото си и съм я крепил като рохко яйце. Има минимални следи от употреба. Позволява играене на всички нови игри на медиум детайли. Много здраво и стабилно шаси. Скоро е профилактиран и почистен.
Оригиналната 6 клетъчна батерия (според Аида) е с 58% износване. Добавям като бонус 9 клетъчна на 7-8 цикъла с 2% износване.
С оригиналната държи 1 ч. 15 мин. браузване с Wireless. С новата откарва над 4 часа. При игра, естествено дърпа много и новата батерия държи около 2 часа.
Купувачът ще го получи с инсталиран и активиран на чисто Уиндоус ХР НЕ с всички драйвери на Делл.
Към комплекта получава всички оригинални дискове и книжки. + Чанта в добро състояние като допълнителен бонус.
Единствен недостатък - характерните отблясъци на гланцираните дисплеи.
Предпочитам купувачи от София, за да си го видят и пробват на място. За тях давам три дни мъней-бек за проби и връщане при недоволство.Но мога и да пратя цялата машина по Еконт за сметка и риск на получателя. При пращане - мънейбек само за доказани с коректно отношение участници във форума.
Причина за продажбата - предпочитам по-малка и мобилна машина и затова този изобщо не го ползвам, а парите ми трябват.
Реални снимки изпращам при сериозен интерес.
Възможен чист бартер без доплащане за 2 х 2 ТВ твърди дискове.
Възможно е да се продаде лаптопът на цена 440 лева, но само с оригиналната батерия, която си е работоспособна.
В този случай, новата батерия се предлага отделно за 70 лева, но само след като се намери купувач на лаптопа.
За връзка: ЛС, темата или nikivel@abv.bg, Николай